Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Darrers mesos de legislatura.

camins | 04 Abril, 2011 07:14 |

L’ajuntament de Santa Maria del Camí ja ha convocat un ple extraordinari, abans d’acabar el mandat, per incloure el camí dins el inventari de béns; la obertura no es pot fer de forma urgent, donat que fa cinquanta anys del tancament.


Però amb el camí inserit en el inventari de béns no hi ha marxa enrere. En el cas de la carretera Vella de Lluc-Pollença, una vegada inserida en el inventari de béns, la recuperació es pot dur a terme pel sistema d’urgència, decret de Presidència donant 48 hores per a la retirada, si no ho fa, retirada per part del Consell de Mallorca.


Recordem que el batle Juan Cerdà Rull, el qual maldament les obres estassin fetes sense llicència, en zona ANEI; demanà la legalització, fets com aquest, ens fan dubtar de la bona voluntat d'alguns batles en la defensa del interès general.

 Veurem meam si abans de acabar la legislatura, ens acompanya alguna notícia positiva: el judici de Ternelles, l'abartura de la carretera vella de Pollença a Lluc, aplicació de la regulació del camí d'Ariant, Planicia...

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb