Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Camins d' Esporles.

camins | 07 Març, 2011 08:15 |

 

L’Ajuntament d’Esporles vol assegurar la titularitat i l’ús públic dels camins públics del terme. Per aquest motiu, el plenari municipal va acordar el passat 24 de febrer, incorporar a l’Inventari Municipal tots els camins considerats públics al Catàleg de Camins del Consell de Mallorca. A més, es va comprometre a obrir un expedient d’investigació als camins amb indicis de titularitat pública en els casos en que aquesta no es troba prou documentada.

 

L’objectiu de l’Ajuntament és incloure a les Normes Subsidiàries i a l’Inventari Municipal el màxim nombre de camins per tal de preservar els usos viaris i protegir els camins amb interès constructiu. Aquesta mesura resoldrà la situació d’alguns camins amb un elevat indici de ser de titularitat pública, però que no tenen un ús plenament públic com és el cas del camí d’Esporles-Valldemossa, el camí dels Pescadors, el camí vell de Palma, el camí de Son Malferit-Palma, etc.
La investigació dels camins esmentats s’iniciarà una vegada complert el termini d’un mes d’exposició pública del Catàleg de Camins d’Esporles, el qual resta a disposició dels interessats a la pàgina web de l’Ajuntament i a les oficines municipals. Durant aquest període de 30 dies comptador des de la data del plenari, les persones afectades podran fer les al·legacions que vulguin sempre que acompanyin la documentació oportuna per tal de fonamentar les al·legacions.
Font: Ajuntament d’Esporles

Comentaris

molt bé

un | 10/03/2011, 09:30

Bona feina!!!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb