Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Electrifiquen el camí públic de Planícia.

camins | 18 Febrer, 2011 08:15 |

Parau atenció a la nota que ens arriba des de Banyalbufar. Sembla que volen electrificar el camí públic de s’Arboçar per evitar que la gent pugui continuar passant de camí cap a la finca pública de Planícia.

Divendres passat ens avisaren que els nostres estimats Benson “electrificaven” la seva barrera. Dissabte passat hi anàrem i amb un mòbil ferem les fotos que vos adjunt. Diumenge ens digueren que en Benson en persona hi posava els “seus” cartells. Dilluns presentàrem escrits amb les fotos a la Conselleria de Medi Ambient, a Espais de Natura i a l’Ajuntament. Algú ens va dir que el divendres un agent de medi ambient va passar per allà i ja va dir-los que “no posessin ni una palada més”. Un altre “algú” també ens va dir que haurien de tornar desmuntar les barreres perquè no tancaven bé. Ahir, dimarts, tot estava com divendres, excepte que havien tapat la síquia que, des de les cases, condueix els tubs del cablejat fins a les barrreres. Fins avui no hem sabut res més de ningú.

A. C. Bany-Al-Bahar

Comentaris

molta barra

uf | 18/02/2011, 12:23

Quins collons...

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb