Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

recordatori Moli des Castellet

camins | 11 Desembre, 2010 12:45 |

 

Pujar al molí suposa caminar poc, per tant una vegada acabada la marxa, es farà una excursió a Na Bauçana per el camí vell de Calvià a Puigpunyent, per aquells que vulguin seguir caminant. Cal dur calçat i roba adequats, aigua i menjar. 

Demà, Diumenge 12 de desembre a les 11h, concentració a la Plaça Nova de Calvià.
Aquest acte es fa per evidenciar la omissió d´obligacions de l´administració pública cap al molí, símbol de paisatge i d´història per els calvianers, així com les diferents infraccions que s´han duit a terme al seu conjunt: destrucció per abandonament, obres il.legals a les casetes de roters i instal.lació d´una barrera al camí públic.
El molí està catalogat com a bé d´interès etnològic per l´ajuntament de Calvià i es troba en zona ANEI però demanam també que es declari Bé d´Interès Cultural per el seu valor paisatgístic i històric, ja que s´hi celebraven els Pancaritats antigament. ens sentim orgullosos del nostre patrimoni, el volem disfrutar i donar conèixer.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb