Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Ajuntament de Pollença = tancament de camins públics?

camins | 02 Novembre, 2010 08:15 |

Ara ja fa tres anys, el nostre company Antoni Manel Gorries, amb una dificultat motriu, va presentar una demanda al Defensor del Poble per la discriminació que pateix en voler transitar per la carretera vella de Lluc, atès que al tram públic de l’Empeltada hi troba unes barreres que li impedeixen poder circular lliurement amb la seva cadira de rodes per aquesta carretera, la qual va ser construïda amb dobles públics, i que durant anys va ser part de la carretera provincial que unia Pollença i Andratx passant per Lluc.

Actualment, després d’haver Antoni demanat empara al defensor del poble per aquest motiu, el que més sorprèn de la resposta és el fet de veure que l’Ajuntament no ha tramès la documentació requerida al Defensor del poble.

 

Des de fa anys molts ciutadans venim reclamant que es recuperi l’ús d’aquest camí, i veiem com les diferents institucions van alentint el procés, i el que encara ens resulta més estrany és veure com l’Ajuntament de Pollença no facilita al Defensor del poble la informació que se li requereix en aquest assumpte.

 

Això ja fa que ens qüestionem si l’equip de govern d’aquest municipi té algun interès en beneficiar un particular en detriment d’un bé d’ús públic.

Aquesta carta avergonyiria a qualsevol governant amb dignitat que en pogues ser responsable.

Comentaris

Preocupant

toni | 02/11/2010, 08:43

Realment, un funcionament obscur el d'aquest consistori.

Interés?

Tomeu Cifre | 02/11/2010, 11:11

Interes, cap ni un. Si es mouen és per quedar no quedar malamenrt, a base d'empentes de l'oposició (de l'oposició que es mou en aquest aspecte, no el PP, per suposat)

De pena

Joan Ramon | 02/11/2010, 11:26

Un fet deuniciable evidentament aquest, veuré com una carretera feta per la diputació provincial (actual consell Insular) segueix tancada, lamentable el paper de l'Ajuntament, i també lamentable el del Consell Insular.

Embulls

Joan Ramon | 02/11/2010, 11:33

Fa 18 mesos que Francina Armengol ens va demanar quinze dies per resoldre el tema...

Vergonyant

camins | 04/11/2010, 08:37

Cinc anys de tancament d'un camí públic, i les institucions mostrant el llautó...

Re: Ajuntament de Pollença = tancament de camins públics?

H | 04/11/2010, 13:30

Carretera tancada amb governs de:

PP, UM, PSOE, PSM, EU, EV, ERC.

Son tots iguals?

Endavant Plataforma!

de pena

Joan | 04/11/2010, 14:16

Jo no crec que tots siguin iguals, però en aquest cas, els resultats són els mateixos: LAMENTABLES

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb