Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Carretera vella de Pollença a Lluc.

camins | 10 Octubre, 2010 07:15 |

Carta oberta al senyor Antoni Alemany, conseller d’Hisenda del Consell Insular de Mallorca. 

Benvolgut senyor,

 

Com a membre del col·lectiu que des de fa anys reclama que les institucions actuïn en la defensa del dret de pas pels camins públics del nostre territori, no puc més que mostrar-li la meva incredulitat en veure la poca voluntat política mostrada en resoldre aquests casos.

Potser vostè em podria demanar, i per què s’adreça a mi i no a un altre representant institucional? Veurà, després de cinc anys reclamant al Consell Insular la recuperació de la carretera vella de Pollença a Lluc, després de tres excursions reivindicatives que van provocar que al BOIB núm. 187 de 18 de desembre de 2007 es reflectís un acord del Conseller Executiu d’Hisenda i Innovació de 28 de novembre de 2007 on, a més d’incloure dins l’inventari de béns del Consell, hereu de la diputació provincial que fou quin construí aquesta carretera al 1914, en el seu tercer punt deia “Iniciar l’expedient per promoure i executar la delimitació de la Carretera Vella de Lluc a Pollença d’acord amb l’establert en l’article 128 c) de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local i en l’article 56 del RD 1372/1986, de 13 de juny, Reglament de Béns de les Entitats Locals”.

Tres anys després, el nostre col·lectiu no té cap constància del fet que ni tan sols s’hagi decidit licitar la delimitació d’aquesta via, i no en parlem d’iniciar ja la delimitació d’aquest camí.

Després de tot això no puc fer més que demanar-me si aquesta estratègia obeeix a un interès determinat en mantenir la problemàtica de pas en aquest camí, o si per altra banda fan comptes, després de cinc anys del que considero reclamacions totalment justificades, iniciar els tràmits necessaris per acabar amb la usurpació d’alguns trams d’aquest camí.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb