Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

CAMÍ PÚBLIC DE TERNELLES:

camins | 05 Juliol, 2010 11:16 |

Avui conclou el termini per respondre a la demanda de MENANI S.L. (família March), que denuncià l’Ajuntament, en la qual es demana que es declari de caràcter i ús privat el camí de Ternelles.

 

La Plataforma pro camins públics ha entregat tota la documentació al misser nomenat per l’Ajuntament per defensar aquest camí públic, atès que ara s’iniciarà un plet civil motivat per la denúncia de MENANI S.L. contra el poble de Pollença, per reclamar la titularitat provada d’aquest camí.

 

Així doncs, la documentació arxivística i cartogràfica romandrà en mans de l’Ajuntament per tal que es defensi el caràcter públic d’aquest camí, el qual ens permet accedir a Cala Castell i al Castell del Rei.

 

S’inicia així un procés en què l’Ajuntament de Pollença haurà de defensar aquest bé en contra d’uns interessos particulars. Com ja vam dir, el resultat de la nostra recerca i investigació serà posat a disposició de l’Ajuntament. Confiem que aquest en faci un bon ús en la defensa d’aquest patrimoni que, a més, suposa un valor afegit al nostre municipi.

    

                                                PLATAFORMA PRO CAMINS PÚBLICS

Comentaris

Camí Reial

Joan | 05/07/2010, 12:51

Els "Verga" senpre han pensat que Mallorca era el seu llogaret...

Documentació.

Toni | 06/07/2010, 16:18

Sembla ser pel que he sabut, que des de la plataforma heu recollit nombrosa documentació, sobretot des del segle XIV al segle XVIII que deixa constància del caràcter públic d'aquest camí.

enhorabona per la tasca.

Camí Reial

Camins | 06/07/2010, 17:20

T'han dit bé, tenim molta documentació, sobretot d'aques periode.
Salut

Cami public cami castell del rey Pollensa

Pep Bonafe | 06/09/2010, 14:26

Yo no me fiaria nada del Ayuntamiento de Pollensa han sido unos depredadores de su entorno, baste conocer la isleta de frente de la Iglesia, que despues de 40 años prevista para su derribo, por unos intereses particulares la conservan. Los intereses de unos pocos, inclusives los del Ayto. prevalecen contra todo el pueblo. Que no haran los Marc, que no hizo su antecesor. VIGILAR EL PROCESO

Ternelles SL

camins | 13/09/2010, 12:08

Això intentam Pep.

Salutacions

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb