Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

La propietat de Ternelles denuncia l’Ajuntament de Pollença per reclamar la titularitat i l’ús privat del camí.

camins | 05 Juny, 2010 07:45 |

Sembla ser que la família March segueix capficada en apropiar-se del camí de Ternelles, que condueix a Cala Castell, a l’oratori de la cel-la i al Castell del Rei (bé d’interès cultural i un dels tres castells roquers de Mallorca).

 

Com no pot ser d’altre manera, la Plataforma pro camins públics i oberts defensara la titularitat i l’ús públic d’aquest camí. 

Donat que l’Ajuntament de Pollença ja va anunciar ahir 3 de Juny de 2009 al plenari que defensaria l’ús i titularitat pública d’aquest camí, volem fer algunes consideracions:

Sembla ser que la família March segueix capficada en apropiar-se del camí de Ternelles, que condueix a Cala Castell, a l’oratori de la cel-la i al Castell del Rei (bé d’interès cultural i un dels tres castells roquers de Mallorca).

 

Com no pot ser d’altre manera, la Plataforma pro camins públics i oberts defensara la titularitat i l’ús públic d’aquest camí. 

Donat que l’Ajuntament de Pollença ja va anunciar ahir 3 de Juny de 2010 al plenari que defensaria l’ús i titularitat pública d’aquest camí, volem fer algunes consideracions:

 

-            Malgrat les dubtes que ens presenta aquest Batle, només cal recordar que va criminalitzar l’excursió per reivindicar aquest camí, celebrada el passat 12 d’Octubre de 2009.

 

-            Malgrat durant legislatures l’únic que s’ha produït a Pollença són tancaments de camins públics sense que el Consistori hagi recuperat cap d’aquest camins.

 

-            Veient com el Batle de Bannyalbufar recuperà tots els camins del seu municipi, mentre aquí la permisivitat i deixadesa és la situació habitual.

 

-            Malgrat el batle demani cooperació de la plataforma al plenari, però curiosament no s’hagi adreçat a nosaltres per treballar conjuntament en la defensa del camí de Ternelles i informar-nos de la nova situació derivada de la denúncia de la propietat de Ternelles (família March).

  

-            No ens ha informat de en quins termes està redactada la denúncia, fet que dificulta la nostre col·laboració.

 

Per mor de tots aquests fets no podem més que dubtar de l’implicació del Batle en aquest procés, però podem assegurar que en cas de voler defensar com cal aquest emblemàtic camí, disposarà de tota la documentació arxivística, cartogràfica cadastral de que disposem i de la nostre absoluta col·laboració .

          

                                  Plataforma  pro camins públics i oberts.

Comentaris

ALERTA!!

tolo | 05/06/2010, 17:03

Qualsevol es fia d'aquest batle, convé estar vius, perquè vist el vist, podria voler perdre el judici per afavrir els bergas, no creis?

Ibertrola

Jon | 01/07/2010, 18:27

Como resultado de la acción realizada por Greenpeace en la central térmica de Pasaia, en marzo de 2007, Iberdrola, propietaria de la instalación, no solo no decidió cerrar uno de los mayores focos de emisión de Euskadi o, por lo menos, legalizarlo mediante un procedimiento exhaustivo, sino que denunció a Greenpeace. Pide a la organización ecologista 5.220 euros de indemnización y las acusaciones a cada uno de los diez de sus activistas.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb