Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

De BIC i camins tancats...

camins | 02 Maig, 2010 10:15 |

                                  BIC i Camins tancats. 

 

Si bé no entrarem a valorar si Pollença ha de voler que el seu centre sigui catalogat com a BIC  o no, si ens ha sobtat el moviment encapçalat per el Senyor Rafel Morro Suau en contra de la catalogació d’aquest com a tal, acompanyant aquesta reivindicació amb la presentació de 500 signatures  per reclamar que no és declari BIC. Al·legant que això, limitaria la feina als constructors i/o promotors com ell al centre històric.    (plantejament que si hem de dir, ens sembla demagògic vist resultats com els dels nostres veïns d’Alcúdia on la rehabilitació de cases, amb la declaració de BIC,  es va veuré afavorida i augmentà la feina de construcció).

            

Però el que volem nosaltres com a col·lectiu que defensa la obertura dels camins públics tancats, es recordar que el senyor Morro és la persona que tanca a la finca de l’Empeltada a la carretera vella de Pollença a Lluc, ignorant els ciutadans que volem gaudir d’aquest camí públic, per tant, recordarem alguns fets:

 

 - El nostre col·lectiu va dipositar 1.050 firmes a l’Ajuntament de Pollença  i 1.100 a l’ajuntament d’Escorca al Febrer de 2006, reclamant l’obertura de la carretera vella de Pollença a Lluc, signatures de les que el senyor Morro no ha volgut fer cap cas. 

 

- Tampoc ha fet cas d’un decret de Batlia de 25 de Maig de 2006 per l’obertura d’aquest camí.

 

- Tampoc feu cas de diferents excursions reivindicatives, totes elles amb la participació de centenars de persones, per reclamar la recuperació d’aquest camí públic.

 

 - La Carretera vella de Pollença a Lluc, és inclosa dins l’inventari de béns del Consell Insular de Mallorca. BOIB núm. 187 de 18-12-2007. 

 

- Carretera feta per la diputació Provincial a l’any 1914, amb dobles i esforç de les institucions, que ens representen a tots els ciutadans i no només al senyor Morro, malgrat a Pollença  en algunes ocasions pot arribar a semblar el contrari.

 

 Per tot això, si el senyor Morro vol  defensar l’interès dels ciutadans, el primer que hauria de fer és abandonar els seu egoisme i deixar de tancar la carretera confrontant amb la seva finca, carretera que com quedà clar, és de titularitat pública.   

 

                   PLATAFORMA PRO CAMINS PÚBLICS I OBERTS.

Comentaris

Re: De BIC i camins tancats...

Garci | 02/05/2010, 10:37

Hi ha gent que no té vergonya.

Camins

Joan Ramon | 02/05/2010, 11:01

Totalment d'acord,
Salut

Camins

Jordi | 02/05/2010, 17:13

De vergonya lo d'aques "senyor", no entenc com pot mantenir tancat aquest camí.

Vergonya

toni | 03/05/2010, 06:43

Veuré que personatges com aquest tenen prioritat davant altres ciutadanes, demostra el taranna del Batle i els qui li van darrera.

Mare de Déu del Angels assistiumossssssssssssss

A diari de Mallorca

prou tancaments | 03/05/2010, 10:22

La plataforma pro Camins Públics critica la recogida de firmas contra la declaración del centro de Pollença como BIC y recuerda que el artífice de la campaña es el propietario que ha cerrado l´Empeltada, que "siempre ha ignorado" las firmas a favor de la reapertura de la carretera vieja Lluc-Pollença.

desastre

jo | 04/05/2010, 12:34

Quina vergonya de polítics...
qui barrut a l'empaltada...

fuera

ala | 04/05/2010, 12:38

sois unos rojos

desastre

Jope | 05/05/2010, 05:25

Amb un alcalde així, els camins públics tancats...

Ànim

Tolo | 05/05/2010, 09:20

Bona feina al·lots, seguiu defensat el bé comú, cosa que a l'Ajuntament de Pollença brilla per la seva absència.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb