Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Ternelles i l’incompliment d’una sentència

camins | 28 Novembre, 2009 11:15 |

El proper dimarts dia 1 de Desembre a les 20,00 hores  a Can Llobera se farà el plenari del mes de Novembre (sic) del consistori Pollencí . Això desprès que al plenari d'Octubre el Batle digues que es duria una proposta consensuada entre tots els grups, referent a l'ús públic de Ternelles. S'ha de dir que a tres dies del plenari, ni tan sols s’ha reunit amb els diferents grups per parlar del tema.

És a dir, una vegada més incompleix els seus compromisos.

Per això amb el nostre suport, els regidors del PSM i Alternativa per Pollença, presenten dimarts una proposta de resolució per garantir l’ús públic del camí.

És a dir, una vegada més incompleix els seus compromisos.

Per això amb el nostre suport, els regidors del PSM i Alternativa per Pollença, presenten dimarts una proposta de resolució per garantir l’ús públic del camí.

Per altra banda al plenari d'Octubre el portaveu del Partit Popular ens va anomenar “exercit de Panxo villa”  , fet que agraïm i que demostra el seu tarannà, hem de dir que si ens va voler insultar, no va fer més que encoratjar-nos a seguir treballat en la recuperació dels bens de domini públic.

Lamentem així i tot no tenir el ressò internacional que va tenir Pancho Villa, fet que segurament faria que els polítics mallorquins s’impliquesin un poc mes en aquesta recuperació, Pancho Villa va ser capaç d'atacar la ciutat de Columbus, Nou Mèxic, ja que els Estats Units havien reconegut oficialment el govern de Carranza, a qui considerava el seu enemic. El president dels Estats Units, Woodrow Wilson, va respondre enviant 12.000 soldats a Mèxic per a capturar Villa. L'expedició, però, va ser un fracàs. 

Això si, el que considerem faria bé el Portaveu del PP de Pollença, és no apropiar-se ni un moment més del tram de la carretera vella de Lluc que confronta amb una finca de la seva propietat, apropiant-se  sense cap tipus de permís per part del Consell Insular de Mallorca, autèntic titular d’aquesta carretera, malgrat ell digui el contrari, doncs no consta a  cap document oficial la desafectació d’aquest traçat.

També lamentem el paper de l’equip de Govern PSOE-UM, no garantint en cap moment el compliment de la sentència del Tribunal  Suprem de 18 d’Octubre de 2001, per la que s’ha de garantir l’ús públic del camí.

A més el Batle va dir que entenia que el portaveu del PP es sentis perseguit, doncs ell també s’hi sentia.  Creiem que els únics que s’han de sentir perseguits per la justícia en aquest cas han de ser els usurpadors de camins, així  doncs, no entenem a que es referia el Batle.

Per tot això, seria bo anar al plenari i veuré si d’una vegada el consistori pollencí es decideix a garantir l’ús públic del camí de Ternelles, i es deixa de enredar. Dimarts ens veiem al plenari!!! 

Adjuntem ordre del dia, on figuren tres mocions referents a Ternelles:

ORDRE DEL DIA DEL PLENARI 

 I.- PART RESOLUTIVA

1.- Aprovació, si procedeix, de l'acta de la sessió ordinària celebrada dia 29 d'octubre de 2009

2.- Resolució de la declaració de compatibilitat de la Sra. Mireia Capllonch Cifre, arquitecte tècnic, funcionària de carrera   

3.-  Moció presentada pel grup Alternativa EU-EV relativa a la creació d'una comissió de seguiment de propostes de despeses. 

4.- Aprovació, si procedeix, de la modificació puntual de l'ordenança fiscal reguladora de la taxa pel servei de recollida domiciliària i de tractament de fems i residus    

 5.-  Moció presentada pel grup Alternativa EU-EV per instar al Consell de Mallorca la retirada definitiva del Pla Director Sectorial de Carreteres

6.-  Moció presentada pel grup PP-UMP relativa a la creació d'un punt verd al Port de Pollença

7. -  Moció presentada pel grup PSM-EN relativa a l'obertura d'expedient de recuperació del camí de Ternelles/Camí de l'Horta/Camí del Castell del Rei i de Cala Castell 

8.-  Moció presentada pel grup Alternativa EU-EV relativa al camí públic de Ternelles  

9.-  Moció presentada pel grup Alternativa EU-EV relativa a la delimitació del camí públic de Ternelles.  

10.- Moció presentada pel grup PP-UMP relativa a la creació d'una assemblea i  llocs de lleure per els joves de Pollença

11.- Propostes/Mocions d'urgènciaII.-

PART DE CONTROL I SEGUIMENT

1.- Informació de Batlia

2.- Dació de compte dels acords de la Junta de Govern i de les resolucions de Batlia

3.- Precs i preguntes 

Comentaris

planicia

Joan Ramon | 28/11/2009, 12:22

Per cert, els pollencins que vulguín venir a Planicia, demà a les 9 del matí ens veurem davant el monument.

Salut

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb