Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

El camí de Síller (més) tancat

camins | 02 Novembre, 2009 15:24 |

El passat 29 de Setembre revindicaven a l'Ajuntament de Pollença l'obertura del camí de Siller, que es trobava semi-obert amb una cadena, al terra que no impedia el pas, simplement el dificultava, així els vianants havien de passar per un portello estret, però podien accedir al camí.
Acutualment hem de dir que l'Ajuntament no sols no ha pres cap mesures per possibilitar el pas pel camí, sinó que a mès la cadena s'ha possat a mitjana alçada de la barrera, dificultant encarà mès el pas per aquest camí.
 
El camí es troba al catèleg de camins de Pollença en el número 76 d'aquest catàleg. Cal recordar que l'aprovació del catàleg va ser publicada al BOIB número 153 de 30 d'Octubre de 2008, és a dir, ja fa un any. De moment tots els camins que eren tancats, segueixen igual.
 
Així volem recordar al consistori que ha de acturar per mantenis un camí obert com aquest, que ès el que s'utilitza per anar des del Port de Pollença a Cala Sant Vicens a peu.

Aquesta excursió és molt DEMANDADA pels veïns de la zona i també per els turistes.
 

Comentaris

Coanegra

Joan Vicenç | 09/11/2009, 07:03

Recordau dia 15 de novembre a les deu a s'estació de Santa Maria per anar en excursió reivindicativa a Coanegra. Em de mester que hi participi molta gent i vosaltres hi podeu ajudar. Gràcies.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb