Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Comunicat Excursió.

camins | 12 Octubre, 2009 06:43 |

  COMUNICAT DE LA PLATAFORMA PRO CAMINS PÚBLICS I OBERTS. Lloc: Excursió pel camí de Ternelles 12-10-09. 

Bon dia a tots i a totes. Gràcies per ser aquí. Volem manifestar el nostre agraïment a totes les entitats, partits polítics i persones que ens han donat suport en aquesta convocatòria i als representants d’aquestes que ens acompanyen.

 

Fa més d’un mes que tenim el permís de la Conselleria de Medi Ambient, que avui us hem repartit, la manca del qual fou el motiu al·legat l’any passat pels agents de Medi Ambient per no deixar-nos passar. Per tant podem estar tranquils... o no?

 

Fa sis dies que va començar el nostre calvari. Hem de dir que hem tingut pros i contres...  Pros molts pocs. Un  recurs per anul·lar el permís ha estat desestimat per la Conselleria de Medi Ambient. Les pressions de la propietat de la finca, de segur han sigut grosses. Però el pitjor entrebanc el tenim en la manca de valentia del nostre Ajuntament.

 

Si bé el plenari va acordar regular el pas pel camí, en un acord que consideram excessivament restrictiu, acord que encarà ara  no ha sigut capaç d’aplicar en compliment de la sentència del Tribunal Suprem de l’any 2001.

 

Però l’important, i per això hem vengut aquí, és per fer ús del camí de Ternelles, mitjançant aquesta excursió. Camí considerat públic des de èpoques immemorials, i així reconegut pel propi consistori amb l’aprovació del  Catàleg de Camins, acord aparegut al BOIB 153 de 2008.

 

Neil Amstrong va dir en trepitjar la Lluna “ és un petit pas per a un home, però un gran salt per a l’humanitat”

 

Nosaltres podrem dir, avui “Avui és un petit pas, però una gran empenta a la recuperació d’un camí i a la dignitat d’un poble”.

 

No amagam que hi ha alguna possibilitat de tenir qualque entrebanc a la barrera, que intentarem superar. Si algú no hi vol venir ho entendrem perfectament i agraïm la seva presència fins aquí.

 

Trobareu tot el temps membres de l’organització que us faran les recomanacions avinents, i sobretot recordau que l’excursió és per dins el camí, i com a gent excursionista i amant de la natura que som tots, no cal recomanar-vos, però així tot recordarem que ha de semblar que no ha passat ningú.

 

Gràcies i endavant.

                                PLATAFORMA PRO CAMINS PÚBLICS I OBERTS.

Comentaris

Bona feina

Joan | 12/10/2009, 16:11

Enhorabona!!!!!

no teniu vergonya

tomeu | 13/10/2009, 17:02

vosaltres tambe sou d'aquets que van a cercar picornells i esclata-sangs a ca unaltre i diuen que la montanya es de tots.....supos que es lo que pensau ....i a ca vostra no hi pot anar ningu...a ca vostra be3nm tancadet.....

Mi casa,

Carlos | 13/10/2009, 18:44

Igual la casa de Joan es petita, y la tuya tiene 70.000 metros cuadados de montaña o más. i encima te quieres adueñar del camino,

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb