Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Escrit de la Plataforma al Senyor Batle de Manacor:

camins | 20 Juny, 2009 10:15 |

Acceptam que es vegi en la difícil tessitura d’haver de donar el vistiplau a una cosa que, tot i ser bona per la Institució que Vostè encapçala, no li dóna cap rèdit –personal, polític…- a Vostè ni al seu partit.  

 


També admetem que potser ja ens anàs bé que ningú, apart de nosaltres, ficàs la banya en la negociació. No només ho admetem, sinó que també ens felicitam de que així fos, pèrque tenguérem ampli marge de maniobra –en la negociació- i, vist l’acord, també ens podem felicitar del resultat.

  Però mentre uns (li diré en termes futbolístics, que és el que entén) li fan un gol per l’escaire, fent-li una feina que l’hauria de haver fet Vostè, (VOSTÈ!!) a qui sembla li preocupi més el que bull dins el seu partit a Palma i té abandonat el seu poble (del que, no cal recordar-ho, és el màxim responsable) ara resulta que l’únic que se li acut es fer potadetes i grunyir com un nin d’uè quan li ha caigut la pilota a cal veí; i amb aquesta geniada vol fer-nos oblidar que va ser Vostè qui, fa anys, volgué enjoncar-nos una mala proposta en relació als camins d’Es Fangar (a la qual, tot i ser il·legal, els seus tècnics incomprensiblement hi donaven el vist-i-plau). Una mala proposta que, al cap i a la fi, es trobava a anys-llum de l’acord assolit per la Plataforma; amb les potadetes ens diu ara –ara que hem embastat un acord que molts creuen just i equitatiu per al poble de Manacor- que millor anar a judici, quan abans era Vostè l’abanderat del “més val un mal acord que un bon plet”; i fent la plorinyoia ens vol recordar –a nosaltres, quina barra!- que “si son caminos públicos son públicos, aunque pasen pegados a las casas, porque deben prevalecer los derechos de los ciudadanos” (DM dixit).   

 Li donarem un consell: baixi de l’estratosfera on l’emprenyadura i part del seu partit l’han enfilat, assereni’s i no ens emprenyi, que ara que ve l’estiu hi ha moltes platges amb camins públics tancats. No només Cala Magraner.   A més, per la dignitat de la Institució que presideix, li convé serenor. Serenor per acceptar que En Tià Gaià no ha fet res que no pugui fer; perquè fer oposició és, entre d’altres coses, demostrar que els que governen no saben fer-ho, o no volen fer-ho o no saben com fer-ho.

 Vostè, senyor Batle, ¿creu que n’ha sabut, d’arreglar l’assumpte d’Es Fangar? Nosaltres creim que no. Però per dignitat, amb l’aprovació de l’acord, potser no passi a la posteritat com aquell de la rondaia del festejador, que sempre deia “ja ho sabré per un altre pic”.   

Amb tots els respectes, Plataforma Pro Camins Públics i Oberts.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb