Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Els camins des Fangar

camins | 17 Setembre, 2005 17:06 |

Es Fangar es una possesió de Manacor, situada al sud de Son Macià, atravessada per nombrossos camins públics.Devers els anys 50 Don Pedro Juan Bonnin Armstrong, que n'era el propietari, va començar un proces per impedir el pas i apropiar-se dels camins. Aquest procés, es lo que vos anirem contant a mes de les actuals accions per impedir que els nous propietaris alemanys consegueixin fer el que no va poder fer l'anterior propietari.

Comentaris

enhorabona

vincent | 25/09/2005, 07:41

Enhorabona pel blog; cal explicar-ho tot i que tot se sàpiga per evitar els fatídics fets consumats que es donen en aquests casos...

Explicar-ho tot

Plataforma en defensa del scamins públics i oberts | 09/11/2005, 06:51

Això es el que intentam fer a traves del bloc, ja que algunes vegades l'informació que apareix a la premsa (sobretoto a El Inmundo), sol estar esbiaixada. A mes moltes vegades els polítics quan xerren nomes tiren fum i embullan la troca sensa aclarir realment res, i en això el "nostre" batle Pastor es un gran expert, bona prova es que al plenari de dilluns passat no va contestar a cap de les nostres preguntes, i ens va parlar de pancartes, insults, missatges i "consens". Segons diu, haurien d'arribar a un consens per deixarmos expoliar haviat, ja que si ens resistim els du massa feina.

son macia

tomeu | 08/01/2006, 23:15

endavant en la lluita, que no ens facin perdre els nostres drets, enhorabona als de la platafroma.

Un llibre

Sion | 10/01/2006, 16:59

Enhorabona per la vostra lluita raonada per la reapertura d'Es Fangar. A un llibre que he vist 'Paratges i personatges de Balears SA' sur la història singular de 'Es Senyor des Fangar'i el gest sobre els camins que ha repetit l'alemany.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb