Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Sentència regulació de Ternelles.

camins | 16 Novembre, 2008 11:30 |

El Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears desestima el contenciós de la propietat de Ternelles contra el Consell de Mallorca que acordà l’obertura del camí al públic.

La sentencia del passat 5 de novembre confirma la legalitat de l’acord del Consell de Mallorca d'obertura del camí de Ternelles al públic. La sentència senyala que l'acord del Consell de l'any 2.006 s’adequa a la sentencia del Tribunal Suprem, i considera resoldre la proposta d’obertura limitada al públic. Estableix que no és incompatible amb el fet que el PORN de la Serra de Tramuntana declari part de la finca com a zona d’exclusió, atès el caràcter de control de l’accés i la ponderació dels valors ambientals.

Això significa una pasa més el la recuperació de l'ús públic d'aquest camí, ús que no s'hauria de haver perdut mai.
Encarà queda una llarga lluita, per començar, l'Ajuntament hauria de modificar el Pla General, on es diu que el camí ès privat, per tal de denominar-lo com cal, ès a dir, com a camí públic.

Comentaris

Ajustament.

camins | 16/11/2008, 11:59

Esperem que per executar aquesta sentència l'Ajuntament estigui menys que per la del suprem, ja que la del suprem ès de Octubre de 2008 i encarà no s'ha aplicat.

Camí públic de Ternelles

Joan Vicenç | 17/11/2008, 20:16

Gràcies i enhorabona per la feina que vos pertoca. Salut!

Camins

Camins | 29/11/2008, 13:36

Diumenge dia 14 de Desembre, excursióa Es Fangar, trobada a la Plaça de Son Macià (Manacor) a les 10 hores.

Ternelles

Toni Adán | 11/01/2009, 05:18

¿Esta obert as cami de Ternelles? si no digueume cuan en de ana toma ses barreres.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb