Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

A Pollença, la cosa no es mou.

camins | 03 Agost, 2008 10:39 |

Desprès de pasar les festes, i amb la ressaca encarà el cos, Pollença torna a la calma post-Patrona.  En començar la legislatura, des de la Platafroma vam demanar a l'equip de Govern uns mínims que consideravem s'havien de haver cumplit la passada legislatura, aquests foren:

 

- La aprovació definitiva del catàleg de camins.

 - La regulació de Ternelles, per part de l'Ajuntament i un reglament d'ús de la servitud de pas pel camí.

- Una actuació en el camí del Coll de Siller, per tal de mantenir un traçat clar i sense dubtes. ( es mantenen els indicatius de propietat privada a l'açada de les casses velles de Siller)

Trobam que hi ha molts més conflictes a resoldre, però possavem aquests punts, doncs pensavem que si en acabar la legislatrua s'havia aprovat el catàleg, i avancat en els altres dos punts, la present  legislatura hauria  millorat l'anterior, que en aquest aspecte creiem  va ser nefasta.

A dia de avui, no s'ha avançat un pam, i només salvam la feina dels tècnics municipals. Amb un estudi jurídic de Ternelles prou interessant. De moment el Batle i regidor d'urbanisme segueix enredant la presentació del catàleg, per falta de tècnics sembla ser l'excusa, és clar, només fa gairebé tres anys que esperam l'aprovació definitiva del catàleg !!!!

 Per la seva banda, el Regidor de camins, pareix que no considera camins aquells que no són asfaltats, doncs ja era regidor la legislatura passada d'aquesa àrea, i no ha cregut necessari mai ni actuar, ni fer declaracions, ni tan sols al plenari, sobre una problemàtica que a nosaltres ens ocupa i preocupa, sense necessitat de tenir cap sou ni dedicació exclussiva.

 Esperam que la ressaca no els duri tot l'any, i que aviat poguem començar a fer pases en positiu.

Salut i Molts anys

 

Comentaris

Fa tant de mal el tren com una barrera amb pany

Mallorca LLevant | 03/08/2008, 15:25

El tren destrueix passos per molts de camins públics perquè mai arriben els doblers per dona r pas a tots els camins rústics, i llavaors els residents que volen passa per un camí rústic han de fer un munt de volta.
Fa tant de mal el tren com una barrera en pany.

No ho entenc

Jaume | 03/08/2008, 15:29

No crec que el tren pasi pel camins del municipi de Pollença, no hi veg la relació entre el comunicat i el comentari.

Tren si ens afecta a tots

Biel B | 09/08/2008, 09:51

EL tren a part de destrossar una part de MAllorca, cosa que ens tindria de reocpar a tots, deixarà el resta d'illa sense trasnport públic al ser increiblement deficitari i això si ens afecta a tots i per tot Mallorca.

Camins

Joan | 10/08/2008, 12:58

Esta molt be que des de Mallorca llevant volgueu dir la vostra, pero estaria be o fessiu ho be des de el vostre bloc, ho be dins articles que aprlin del tema,

No crec que aquest article sobre Pollenca tengui res que veure amb el tema.

Salut

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb