Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Catàleg de camins de Pollença.

camins | 07 Juny, 2008 09:12 |

Us adjuntam la proposta que es va aprovar per junta de Govern, feta des de la Plataforma Pro camins, aviat farà 4 mesos i que l'Ajuntament va acordar fer efectiva en un termini de 4 mesos, esperam que aviat poguem gaudir de l'aprovació definitiva del catàleg, podem llegir l'acord:

 


TEMA: APROVACIO DEFINITIVA DEL CATÀLEG DE CAMINS DEL MUNICIPI DE POLLENÇA.

 Exposició de motius. 

El catàleg de camins de Pollença es va aprovar provisionalment el 27 d’Octubre de 2005. Desprès d’un període de exposició pública de 2 mesos, compresa en dos períodes que van ser publicats al BOIB número 172 del 19-11-2005 i al BOIB número 197 EXT: del 31-12-2005; es van tancar el període de al·legacions i exposició pública d’aquest catàleg.

Des de la Plataforma Pro Camins Públics i Oberts vam fer ús d’aquests terminis, així com també férem algunes al·legacions i incloure documentació per tal d’implementar el catàleg. 

Donada la problemàtica a algunes camins del nostre municipi, la aprovació del catàleg i la seva inclusió al catàleg de béns del municipi, suposaria una important eina per tal de poder controlar la pròpia corporació els camins, així com reforçar la titularitat pública del camí.

 

L’Inventari de Béns de les corporacions locals, és un inventari obligatori (art 17 del Reglament de béns de les entitats locals) i regulat bàsicament a l’article 20.G de l’esmentat text, pel que fa als camins.

 Consideracions 

Dóna’t que el període de exposició pública i al·legacions va finalitzar fa dos anys,  i que ens consta que des del Consell Insular de Mallorca, ja s’han contestat les al·legacions pertinents, per tant només resten els informes de l’Ajuntament.  Fet que considerem hauria de ser resolt amb un termini breu, desprès del temps transcorregut des del període de exposició pública, proposem:

 Acords 
  1. iniciar el procés per tal de aprovar el catàleg de camins en el termini de quatre mesos de manera definitiva des de la presa d’aquest acord.
 
  1. Posteriorment a aquest acord, l’Ajuntament iniciarà els tràmits necessaris per incloure el catàleg a l’Inventari de Béns Locals.
 

Comentaris

Re: Catàleg de camins de Pollença.

Garci | 07/06/2008, 12:11

Ànims i endavant!

Camins

Joan Ramon | 07/06/2008, 12:15

Salut Garci, i gràcies.

una casa y un cami

guiem febrer (boto) | 23/07/2008, 17:12

al costat del sol naxent (Draa)ya una vaquera propiedad de l´amon tomeu mascaro y en semble que es vol fer es cami que du a ses pedreres den lluent seu ja que no dexa pasr nigu y sempre el te ple de emprenyos, laltre dia em vax pasar y a la madona mo li va caure mica be, el pins de la entrada tapan el cami y el more de devant la casa no ens dexa pasar al cami lia fet unes pasteres y dell na fet un jardiamb un coxe no empots pasar amb so caval es cap ed pega al abres y te reb a tomatigades. la edificasio es una vaquera recomvertida amb vivienda

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb