Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Carta oberta al Batle de Escorca.

camins | 03 Gener, 2008 22:18 |

Benvolgut Senyor Antoni Gómez,

 

D’Escorca, el que més preocupa actualment a les mallorquines i mallorquins és la possible construcció d’una urbanització al Guix, i saber que les normes subsidiàries del municipi d’Escorca permeten fins a 700 places turístiques i 125 residencials a la zona del Guix, i aquest és un tema que esperem sabrà resoldre millor que el de la carretera vella de Lluc i en el qual Escorca podrà mantenir-se com el que creiem que és, un paratge d’importants valors paisatgístics i destacable en la conservació de la natura.

Tot i això, a la Plataforma pro camins públics i oberts ens ocupa i preocupa des de fa estona el tancament de la carretera vella de Lluc. A les seves manifestacions al Diario de Mallorca del 14 de desembre, deia que la declaració de titularitat del camí vell de Lluc per part del Consell Insular, alleugeria l’Ajuntament d’una gran  càrrega. Doncs bé, com vostè ja sap, hem fet a l’Ajuntament d’Escorca diferents sol·licituds per escrit i una denúncia d’obra a la carretera vella de Lluc a l’alçada de la finca de muntanya, fet aquest que sí que és de la seva  competència, i que vostè no ha contestat mai, cosa que no ens sorprèn quan després vostè parla d’una càrrega en el manteniment d’aquesta via, a la qual se situava aquesta infracció.

No ens consta que en els darrers anys hi hagi cap partida pressupostària en el manteniment del camí per part del seu ajuntament, i per això ens agradaria poder disposar d’aquestes partides si, com vostè diu, existeixen i han provocat una despesa a l’Ajuntament d’Escorca.

Tampoc no entenem com davant la demanda d’una persona amb discapacitats motrius, el pas per Binifaldo segueixi barrat els diumenges, potser vostè ens ho podria explicar?

Hi ha una altre fet que ens crida l’atenció, i és el de no haver pogut saber res del catàleg de camins del municipi i de la seva inclusió en el catàleg de béns locals. S’hi està fent feina?

Volem aprofitar per desitjar-li un bon any nou i demanar-li que amb el presumpte estalvi pel manteniment de la Carretera Vella de Lluc, pugui preservar el seu municipi com aquest es mereix i pugui contestar les demandes que fan els ciutadans, quant a infraccions d’obra i peticions de pas pel seu municipi.

 

Pollença, 4 de gener de 2008

 

Cordialment,

    

PLATAFORMA PRO CAMINS PÚBLICS I OBERTS.

Comentaris

Carta oberta al batle d'Escorca

Joan Miquel | 15/01/2008, 19:04

Bona intenció amics dels camins...endavant amb aquesta lluita. Vos puc ben assegurar que vos posaran mil trabes, però no deixeu de fer sentir la vostra veu, encara que sigui a un bloc.
A Mallorca encara queden moooolts de cacics, locals, extrangers, peninsulars...les tenim de tot color, però ells ho tenen clar, no els importa ni la cultura ni la història, només que els escriguin correctament els seus 4 o 5 llinatges, omplir be la cartera, si pot ser amb la feina dels altres millor i sobretot tancar be la finca, no fos cosa qua qualcú volgues passar-hi un dia!!
Per cert, algú a un país normal es demanaria que fa aquest subjecte de batle a un municipi com escorca...aquí ja no ens feim aquestes preguntes, ho sabem tots...o no?

Escorca

joan ramon | 15/01/2008, 20:17

jo pens que si
salut

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb