Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Camí vell del Far de Formentor.

camins | 23 Desembre, 2007 20:51 |

Fa poc més d'una setmana, un company de la Plataforma ens possava a l'aguaït d'un tancament al Cami Vell del Far de Formentor, al seu inici a Cala Murta.

A rel d'aquest fet vam presentar una instància a l Ajuntament de Pollença, denunciant aquest fet i demanant que ens informassin de les messures presses, això fou el passat 17 de Desembre.

La bellesa del camí, i l'elevat valor patrimonial del empedrat , fan que aquest siguí un camí a preservar. A més, està inclós dins el catàleg de camins amb el número 65, i fou una obra realitzada per el ministeri de Foment,que va realitzar l'expropiació dels terrens  l'any 1862.Si bé s'ha de dir que desprès és va iniciar un expedient per realitzar uan permuta al Senyo Ignasi Rotger, i algunes altres que afectaven el camí, aquestes van quedar anulades per ordre ministerial el 24 de Setembre de 1964 ( expedient de projectes nº 164 S.M)  . 

A més està inclòs al PGOU de 1991 dins la categoria de camins empedrats.

 

Per tot això, sol·licitam a L'Ajuntament que actui per tal de preservar aquest camí.

Anirem informant de quines mesures va prenent l'Ajuntament.

 

Salut i Molts anys a tots.

Comentaris

Bona feina

Toni | 27/12/2007, 10:58

Anim i endavant
que feis una feinada sense cercar cap recompensa més que la de conservar el patrimoni de tots, i això en aquest temps és qualcom heròic.
Salut

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb