Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Manifest Excursió Diumenge16 de Desembre de 2007.

camins | 17 Desembre, 2007 15:44 |

Aquesta és la sisena excursió reivindicativa dels camins públics d'es Fangar.

Fins fa poc havíem pensat que darrera el tancament d'aquests camins només s'hi amagava l'interès del Senyor Eisenmann per poder gaudir en exclusiva d'un entorn privilegiat, però a mesura que a passat el temps hem comprovat que el tancament dels camins era el pas previ i necessari per ocultar una sèrie d'obres de dubtosa legalitat, moltes de les quals es realitzen en zones declarades de màxima protecció.

Des del nostre punt de vista defensar aquests camins forma part d'una lluita molt més ampla per defensar la nostre terra, el nostre paisatge, la nostra cultura i el medi ambient que ens a vist néixer.

En aquesta lluita s'hi juga la nostra pervivènça com a poble.

Vos llegirem abans de començar, un fragment d'un poema d'en Guillem d'Efak:

Des de les fondalades,

al puig de Galatzó.

des de Sa Dragonera,

Al Cap de Formentor.

D'Eivissa a Formentera,

d'Andratx fins a Maó.

Aquesta terra és nostra,

que ho sàpiguens els Senyors.

Salut i Molts anys,

 Bon nadal i un 2008 amb camins públics i Oberts.

Comentaris

Enhorabona i vergonya

Pepe | 17/12/2007, 16:08

Enhorabona pel premi del GOB. Molt bé el manifest i l'excursió.
Em va deixar al·lucinat l'extensió de la finca d'es Fangar, supós que pel "senyor" Einsenmann és massa petita i per això ha tingut que robar-nos els camins. Quina vergonya de personatge protegit per "nostres" institucions.

Camins

Joan Ramon | 17/12/2007, 16:12

jo es Fangar és un lloc que trob que té una bellesa que es mareix poder ser observada.
A més els camins són públics,
salut i Branca

vigilants

miquel | 17/12/2007, 22:14

Enguany ha estat la tercera vegada que he caminat per deins el Fangar. al.lotes i al.lots hem d'estar vigilants i no baixar la guàrdia, com bé deis no just són els camins, aquest és el pas previ per fer tot el que li passa pel cap sense cap escrúpol ni mània, de cada any veus més edificacions, més moviments de terra. Dubt per no dir que estic convinçut que no te els permisos preceptitus als quals està obligat com a ciutadà.
Senyores Roman i Amer, molt bé fer la passejada i sortir a la foto. També vos anim i encoratj a seguir lluitant i reclamant informació a qui pertoqui dins l'Ajuntament de Manacor. enhorabona als organitzadors per la tasca anònima i desinteressada que estan fent. molt d'anys

Es Fangar

Angela | 29/07/2008, 12:27

Em pareix vergonyos que uns dels màxims defensors dels camins públics fagi girar la truita així com ell li doni la gana, estic parlant de l'amo de Can Beia -( Baix des Cós, 49, Manacor). Aquest senyor va fer negocis amb els senyors dels fangar, entrant i sortint de la finca sempre que li va donar en gana, va ser uns dels qui els va vendre més de tots els comerciants, fins que li va acabar el chollo. Ho sabieu a n'això amics dels camins públics? O s'està amb nosaltres o contra nosaltres, però no així com ens convé.

Camins

Joan Ramon | 29/07/2008, 14:49

Estimada Angela, des de la distància, ja que no soc de Manacor i no cadascu dns la plataforma ja en te prou en fer feina dins el seu municipi, en l'única recompensa de defensar allò que es suposa que ja haurien de defensar els càrrecs municipals, només et diré que el comerç de Can Beia, és això, un comerç, i allà es deu vendre productes a qualsevol client que hi vagí.
Però vista la teva preocupacó per la problemàica de camins, no exclusiva de un ciutadà, sinó de molts, i vist que et consideres informada, et demanaria:

Com és que ja fa gaire bé vuit anys que L'Ajuntament de Manacor, permet el tancament dels camins públics des Fangar?
Hi ha cap regidor de l'equip de Govern que tanqui algún tram dels camins des Fangar?
Com és que L'Ajuntament de Manacor permet obres il·legals a la Finca des Fangar?
Vist de fora poble, pot semblar que es tracti de algun tipus de corrupció, tal vegada ens ho puguis aclarir. He pogut veuré les construccions i planols antics de aquesta finca i hem consta que hi ha irregularitats, sempre actua així el consitori Manacorí? Perque desprestigia així el vostre municipi?

Moltes gràcies per participar, i salut.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb