Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Catàleg de camins a Pollença

camins | 07 Octubre, 2007 20:43 |

El catàleg de camins de Pollença fou aprovat provisionalment  l'Octubre del 2005, desprès de algunes alegacions teniem la garantia per part del Govern municipal de què es duria la seva aprovació al plenari de aquest mes de Octubre.

Ara ens diuen que degut a algunes alegacions, s'haurà de posposar, i ens demanem paciència, dos anys no basten per contestar alegacions?

Tan poc interès es té per aprovar un catàleg de camins públic o d'ús públic?

 Això ens espera aquesta legislatura? La mateixa desidia de l'anterior? A Pollença tenim catàleg gràcies a la feina que feu FODESMA, i la Part que correspon al consistori no s'ha fet, perquè?

 Haurem de seguir treballant, o farem i esperam que l'equip de govern de l'Ajuntament de Pollença es llevi la son i comenci a donar solucions a aquesta problemàtica.

Comentaris

Canya

Pepe | 07/10/2007, 21:41

Canya, Canya i canya... Em sap greu però moltes vegades és l'únic llenguatge que entenen.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb