Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Cala Carbó no té preu.

camins | 09 Maig, 2007 11:35 |

Pollença a estat coneguda i reconeguda pels visitants com un entorn de alt valor paisatgístic, amb un interès cultural i patrimonial important, però desgraciadament el consum desmesurat del territori està aconseguint minvar els valos paisatgístics de Pollença amb la pèrdua que això comporta en la qualitat de vida dels ciutadans del municipi.

De les darreres "desgràcies" en quest aspecte volem remarcar-ne dues, el fet que la Comisió Insular de Urbanisme a dia 26 d'Abril de 2007 en l'adaptació del Pla General d'Ordenació Urbana de Pollença al POOT (amb anys de retard) i amb els vots de PP i UM permetes primer tornar declarar zona urbana Cala Carbó i segon permetre incrementar les places turístiques a Formentor de les 250 actual a 350 places.

Tan a Formentor com a Cala Carbó s'ha de primar el paisatge, descartant fer edificis emblemàtics, així com noves urbanitzacions que omplin la nostra costa de ciment.

La qualitat del nostre municipi no s'aconsegueix creant noves places hoteleres, sinó millorant el servei i posant en valor el nostre paisatge, recuperant rutes excursionistes, donant a conèixer la realitat pròpia del municipi i prenent mesures que facin d'aquest un poble més respectuós amb el nostre enotorn.

Per això també volem demanar que es facin passes per garantir l'accés al Camí pel coll de Siller, doncs l'ajuntament de Pollença va arribar a un acord amb la propietat de la finca confrontant amb el camí, i aquests garantien pas durant 24 mesos, però en cas de no arribar a cap solució tancarien, esperem que l'ajuntament estigui fent passes en aquest sentit.

Per tot això, volem expresar el nostre rebuig a la posiblilitat de noves construccions  tan a Formenttor com Cala Carbó, i esperem que es variïn els acords ja esmentats, en benefici de la preservació de uns valos paisatgístics estimats per tots els pollencins i forans, i encaminades a garantir una bona qualitat de vida.

 

AMICS DE CALA CARBÓ I PLATAFROMA PRO CAMINS PÚBLICS I OBERTS.

Comentaris

Quan?

Maria | 10/05/2007, 15:48

He llegit que prepareu una excursió, per quan serà?
salutacions i enhorabona per la feina.

Per Juliol

Camins | 13/05/2007, 12:09

En principi no pensam fer una excursió am una gran convocatoria, com em fet fins ara, sinó només anunciar-ho pr la gent del poble, i la data si bé està per determinar, serà pel juliol.
Salut i branca

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb