Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Subvencions per tancar camins públics?

camins | 30 Març, 2007 11:53 |

Des de la Plataforma Pro camins públics i oberts volem mostrar la nostra sorpresa per la localització de subvencions per part del Consell Insular de Mallorca a les finques de L'empeltada, La Querencia i Ca Na Borrassa, totes elles implicades en el tancament del camí públic de la Carretera Vella de Pollença a Lluc, aquestes subvencions es troben el el programa de subvencions del Consell Insular de Mallorca, anoment "programa Mallorca Oberta", tota una contradicció, quan veiem com aquestes subvencions són en ocasions atorgades pel tancament de finques.

La finca de l'Empeltada ha rebut subvencions a nom d'una societat anomenada Rustic-Rafal SL, i aquesta societat acumula en total 52.988 euros en subvencions del esmentat programa, 18.183 euros d'aquests per la finca de l'Empeltada, quan la finca està denunciada pel tancament de la carretera vell de Lluc.

La finca de "La Querencia" també una de les que tanca la carretera vell de Lluc, rep mitjançant una Societat Limitada, un total de 22.569 euros en subvencions de l'esmentat programa. Això o Trobem al BOIB número 116 de 17-8-2006.

La Finca de Ca Na Borrassa, per la seva banda rep en concepte de tancamet 4.884 euros d'aquestes subvencions.

Per més sorpreses mirau el BOIB 144 de 2005.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb