Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Carta al Batle de Pollença.

camins | 02 Març, 2007 12:00 |

Antoni Gorrias ha fet arribar aquesta interessant carta, dirigida al Batle de Pollença:

 

Desprès d'haver -li demanat per escrit que procedís a la seva obligació de fer complir el decret de batlia de data 25 de Maig de 2006, i fer obrir el tancament il·legal de la carretera vella de Pollença a Lluc, que hi ha a la finca de l'Empeltada, i no haver fet obrir, i per tant col·laborau amb la disciminació als discapacitats, que no podem fer ús d'una via pública mentre que els vianants si ho poden fer.

El vostre ajuntament entra dins la nòmina negra dels denunciats davant el defensor del poble per discriminació als discapacitats. Les properes mesures si continua la situació seran evidentment d'ordre juridiscional, doncs em neg rotundament a patir discriminacions dels meus drets fonamentals pel fet de ser discapacitat en un 76%.

El fet de no ser capaç de fer complir un decret de batlia en 8 mesos demostra una ineficàcia tremenda i una burla al nostre col·lectiu i a la llei 51/2003.

ës cert que el que desobeeix l'ordre d'obertura del tancament il·legal, i per tant responsable directe de la discriminació, tè certa responsabilitat en la construcció del centre de dia de Pollença?, si és així estam arreglats! Els infractors beneficiats, els febles discriminats...

Antoni Manual Gorrias Duran

Des de aquí, el nostre suport a Toni, persona que a més a fet una feinada en la trobada de documentació per certificar la titularitat pública de molts camins, i una excel·lent persona.

Recordar que el proper 30 de Març, serà al local del club Pollença a partir de les 21 hores, per impartir una conferència referent a excursionisme, organitzada per la secció de muntanya.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb