Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Canvi Climàtic

camins | 09 Febrer, 2007 14:07 |

 no té a veure amb camins, però pot ser interessant)

Ara el Pentàgon diu a Bush que el canvi climàtic ens destruirà

Article recollit a The Observer

Un informe secret adverteix del risc d'inundacions i de guerra nuclear. La Gran bretanya tindria un clima siberià d'aquí a uns 20 anys. L'amenaça pel món és més gran que el terrorisme.

MARK TOWNSED I PAUL HARRIS (NEW YORK).

El canvi clmàtic podria convertir-se, en els propers vin anys, en una catàstrofe que costés milions de vides en guerres i desastres naturals.

Un informe secret, amagat pel ministeri de Defensa dels Estats Units i al qual ha tingut accés The observer, adverteix que la majoria de ciutats europees seran inundades per l'efecte de les marees i que la gran Bretanya tindrà un clima Siberià passat l'any 2020. conflicte nuclear, grans sequeres, fam i revoltes generalitzades s'estendran per tot el món.

El document preveu que un canví climàtic sobtat podria portar el planeta al llindar de l'anarquia i podria fer néixer una amenaça nuclear per defensar i assegurar l'escàs menjar, l'aigua i les fonts d'energia. L'amenaça per l'estabilitat global eclipsa totalment la que suposa el terrorisme, diuen els pocs experts que han tingut accés al seu contingut.

 "Els disturbis i el conflicte seran trets habituals de la vida", conclou l¡anàlisi del pentàgon. "Novament, la guerra marcaria el rumb de la vida humana".

Els descobriments resulten humiliants per l'administració Bush, que ha negat sempre que el canvi climàtic arribés mai a existir. Els experts han dit que, per a un president que ha insistit que la defensa nacional és una prioritat, la lectura de l'informe hauria de resutar inquietant.

L'informe va ser encarregat per un influent conseller de Defensa del pentàgon, Andrew Marshall, que ha tingut una influència notable en el pensament militar dels EUA les tres ultimes dècades. Ell era l'home darrere la profunda remodelació que es realitza amb l'intenció de transformar la Defensa americana sota el secretari de Defensa Rumsfeld... (Contiunara)

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb