Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Carretera vella de LLuc, Oberta JA!

camins | 27 Gener, 2007 12:53 |

 El passat dijous 25 de Gener el plenari de l'Ajuntament de Pollença va aprovar per unanimitat a proposta del grup municipal del PSM, recuperar l'ús públic de tota la carretera vella de Pollença a Lluc.

Si bé aquest fet satisfa a totes les persones que defensen el bens comuns, val a dir que esperam que aquest acord siguí efectiu, i no quedi en paper banyat, dona't que ja el 25 de Maig de 2006 es va decretar l'obertura del camí a la finca de l'empeltada i això no va fer que el mateix autor del decret reclemas el compliment d'aquest.

 L'actual batle ha dit que abans de remetre aquests fets als jutjats, tendrà una reunió amb el propietari(no entenem qui és el propietari de un camí públic, pensavem era tot el poble), si bé entenem que no està de més tenir una reunió previa amb la persona que és propietari de la finca de l'empeltada, confrontant amb la carretera vella de Lluc.

Així mateix, confiam que aquests fets siguin resolts en la major celeritat possible, i si el propietari de l'empeltada segueix en la seva actitud de furtat un camí públic, l'Ajuntament de pollença actuii en consequència.

Comentaris

Meam si és cert

Tomeu | 27/01/2007, 16:17

Meam si així ho fan, i no resulta que els vots del PP i Um són per fer un rentat d'imatge.
Estaria bé, per cert en morro té molt, però molt de morro...

accessibilitat

Antoni Gorrias | 22/02/2007, 07:44

convé que poseu en coneixement del batle que ha entrat dins la nòmina negra de les persones denunciades davant el Defensor del Pueblo per tolerar la discriminació al colectiu de discapacitats i aquesta mateixa setmana serà denunciat davant els tribunals juntament amb en Rafel de l'Empaltada

Salutacions

joan ramon | 25/02/2007, 21:00

Endavant toni
així o farem
salut i branca

denúncia Empaltada

Antoni Gorrias i Duran | 24/03/2007, 11:04

Avui dematí he interposat la denúncia en el jutjat d'Inca per DISCRIMINACIÓ contra un FAMÓS tancador de camins, de nom, Rafael Morro i contra un batle permissiu amb les discriminacions.
Properament començaré amb ....... TERNELLES.
Salutacions cordials!!!!

Camí vell Inca-Sa Pobla

Ramon | 15/07/2007, 19:40

Sabieu que existeix un antic camí abandonat parcialment i que unia Inca i Sa Pobla passant pel peu del Puig de Sta Magdalena? Salut i força.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb