Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Neteja d’un camí de muntanya. (25 de febrer)

camins | 24 Gener, 2007 16:36 |

El diumenge 25 de febrer tendrà lloc una nova edició de la neteja d’un camí de muntanya.

El lloc escollit per enguany és un tram del camí d’Alcúdia a Lluc, dins els municipis d’Alcúdia i Pollença. Es tracta d’un tram d’uns 800 metres de camí, totalment cobert per la vegetació que impedeix poder transitar aquesta bella ruta.

Com sempre, demanam la presència de tot el col·lectiu excursionista per poder obrir aquesta ruta actualment tancada.

Ja està bé de queixar-se que només ens tanquen camins. Hem de fer alguna cosa per arreglar-ho. O és que aquest tema sols preocupa als 30-40 socis del GEM que anarem a la marxa reivindicativa des Fangar i que acudiran a la neteja d’aquest camí. Des del GEM demanam a TOTS els socis, simpatitzants i excursionistes en general que un dia a l’any, ens ajudin a recuperar un camí.

Vos demanam a tots aquells que no heu col·laborat mai amb la neteja, i que heu gaudit  fent excursions per alguns dels deu camins que fins ara hem recuperat, la vostra col·laboració.

Com sempre és interessant que els qui vengueu porteu tisores de podar, xorracs, xapes, etc. Els guants i la manutenció aniran a càrrec de l’organització, que enguany compartim amb la Secció de Muntanya del Club Pollença. També tenim la col·laboració dels ajuntaments d’Alcúdia i Pollença, la Federació Balear de Muntanyisme i la Associació de cavallistes en defensa dels camins i rutes públiques.. Els desplaçaments es faran amb vehicles particulars, i la concentració serà a les 9 hores a l’ermita de Crestatx (crta. de sa Pobla a Pollença). No cal portar ni berenar ni dinar. Vos pregam la màxima difussió i la vostra assistència. La setmana que vé vos envirem un cartell .

Moltes gràcies

Biel Ordines

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb