Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Manifest llegit el 17 de desembre de 2006

camins | 17 Desembre, 2006 16:40 |

MANIFEST ES FANGAR 2006 Moltes gràcies per haver vingut, cada any som més. Aquesta és ja la cinquena excursió reivindicativa per l’obertura dels camins públics del Fangar, quan començarem ni l’actual propietari el ja famós Peter Eisenmann ni el nostre incorruptible batle Antoni Pastor no es devien fer comptes de cap manera que la Plataforma Camins Públics i Oberts fos tant perseverant i sobre tot que els donàs tanta mala vida.Idò bé, que sàpiga el nostre estimat batle que durant els propers 35 anys no tenim res millor que fer que dedicar-nos de manera tant passional com altruista a la defensa i recuperació d’aquest patrimoni comú. Gràcies a tota una feinada meticulosa i pacient pels diversos arxius de Mallorca hem recuperat de l’oblit més de 1.600 documents sobre tota la xarxa de camins públics del terme municipal de Manacor, el més antic es remunta a l’any 1.266, i fa referència a l’antic camí de la Vall de la Nou, un camí també de moment tancat que atravessa la possessió del Rafalet Drac. La Plataforma Camins Públics i Oberts no s’ha aturat de créixer any rere any, ja han sorgit de manera espontània grups associats al nostre a Pollença, Binissalem, Inca, Porreres, Felanitx, etc... i no dubtam que aquest moviment se seguirà estenent com una taca d’oli. Fent una mica de reflexió filosòfica recordarem al Sr. Peter Eisenmann, encara que per ventura no ho hagi de menester, que només les coses barates es poden comprar amb doblers, amb doblers les coses barates i les persones mesquines. Aquest moviment en defensa dels camins públics forma part d’un procés més ampli de recuperació de la nostra identitat com a poble i de dignificació de la millor part de la nostre història, la representada per totes les generacions de mallorquins i mallorquines que no tingueren mai veu. El Sr. Peter Eisenmann serà oblidat, el nostre estimat batle Antoni Pastor també serà oblidat, la Plataforma i cadascú de nosaltres també però allò que ens sobreviurà i es transmetrà espontàniament d’una generació a l’altre serà l’anhel de justícia i la defensa del bé comú. Participant en aquesta excursió, encara que sembli un fet trivial feis real aquest anhel i li donau forma. Gràcies una vegada més per la vostra assistència i Cap al Fangar maca gent !!!!!

Comentaris

endavant

tomeu | 18/12/2006, 16:00

Fa falta gent perseverant amb lka lluita pel que és de tots.
Salut i branca

Es Fangar

Jaumet | 02/01/2007, 16:48

Sa pregunta és: algú ha anat a comprovar si al sent demà estaven obertes les barreres al camí de Es Fangar?

Barrres tancades

Joan Miquel | 24/01/2007, 16:48

Al dia següent les barreres tornaven a estar tancades, per això no aturam la lluita.

Entre altres accions, el divendres abans de Sant Antoni a Manacor es varen fer gloses reivindicatives, i a les beneides de Son Macià també hi va haver una carrossa i una colla reivindicativa.

Salut i branca

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb