Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Convocatoria excursió del 17 de desembre de 2006

camins | 17 Desembre, 2006 16:20 |

Amics,

Debut a la inoperància de l'Ajuntament de Manacor, hem trobat oportú des de la Plataforma Camins Públics i Oberts convocar a tota la gent i entitats conscients i sensibles amb el patrimoni cultural, històric i etnològic a mobilitzar-se una vegada més en la defensa del que es de tots.

 

Desprès de que el batlle Pastor donés quaranta vuit hores al multimilionari Peter Eisenmann per obrir els camins públics des Fangar, i que passat un any, els camins encara segueixen barrats, i que també va decretar l’obertura de l’expedient de recuperació dels camins des Fangar i de sa Roca i considerant que el temps que ha passat desde l’aprovació pel ple de l’Ajuntament per dur a terme aquests acords es més que sobrat per veure el desinterès absolut que l’equip de govern te en aquesta qüestió, sembla que el nostre benvolgut il·lustríssim, te mes sensibilitat cap als capricis i les ànsies d’enriquiment il·legítimes, d'una coneguda família macianera, del Gegant de sa Roca i del Sr Eisenmann, que no els drets inqüestionables i immemorials dels ciutadans als quals representa, actitud que quedà patent en la seva actuació estel·lar a ca S’hereu de Son Servera, defensant els deliris usurpadors, possessius i de grandesa de l’invasor de la zona maritimoterrestre de la costa dels pins.

Vists tots aquests antecedents no ens queda més remei que tornar recórrer a la mobilització de la ciutadania dia 17 de desembre a les 10h. a la plaça de Son Macià per anar d’excursió pels camins públics des Fangar (dinarem de pa taleca a l’escola publica del puig de l’Anar, confiant amb la bona voluntat de que l’Ajuntament la mos deixarà). Queda-hu tots convocats i convidats, moltes gracies.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb