Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Pollença: El Batle Tanca un Camí Públic

camins | 03 Desembre, 2006 16:39 |

  TANCAMENT A CA NA BORRASSA (PROPETAT DE LA FAMÍLIA DEL BATLE DE POLLENÇA).

 

La Plataforma Pro camins públics i Oberts a Pollença va presentar el pasat 22 de Juny de 2006 un escrit al registre general de l'Ajuntament de Pollença, posant de manifest el tancament mitjançant barreres i "rejilles" de dos trams del camí denominat carretera vella de Pollença a Lluc, quan transcorre per les immediacions de la finca coneguda amb el nom de Ca Na Borrassa (Propietat de la família de l´actual batle). Aquests tancaments s'afegeixen als ja reiteradament denunciats de la finca de l'Empeltada.

Trancorreguts més de 5 mesos d'ença de la comunicació a l'Ajuntament i de la sol·licitud relativa a que es fessin els tràmits adients per tal que es dugués a terme l'obertura d'aquests trams de la carretera vella de Pollença a Lluc, res d'efectiu s'ha fet fins ara i el camí segueix tancat. A més de la infracció que suposa el tancament d'aquest camí públic, la privació del pas i la privatització pels fets d'uns terrenys de domini públic viari, la situació encara és més greu per quan obliga als vianants i senderistes que fan la ruta de pedra en sec i el GR de la carretera vella de Lluc a passar per la carretera asfaltada Ma-10 quan no seria necessari. Tampoc s'entén com el Consell de Mallorca que habilita aquesta ruta, en lloc de retirar les "rejilles" i poder passar per un tram 'alzinar, especialment el que llinda amb la parcel·la 150 del polígon 4, prefereix conduir als senderistes per una carretera asfaltada i perillosa. La llei de Règim Local dóna la facultad i l'obligació a les Entitats locals en el seu article 82 apartat a) de "recuperar per si mateixes la seva possessió en qualsevol moment quan es tracti dels bens de domini públic, i en el termini d'un any, els patrimonials". Aquesta recuperació dels bens de domini públic és el que sol·licitam i sol·licitarem ara i en qualsevol moment a les autoritats municipals.

Comentaris

PP+Um0corrupcio

Jordi | 07/12/2006, 13:48

No és d'estranya, venguent d'un partit de corruptes, amb l'ajuda inestimable de um al consell insular de Mallorca

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb