Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Font de Muntanya

camins | 11 Setembre, 2006 09:50 |

Tenint coneixemant que a la Font de Muntanya, una de les visites obligades pel que transita la carretera vella de Pollença a Lluch a sofert actes que calificam com a vandàlics, com poden ser esbaldrecs provocats de pedres, tirar fems a aquesta font... i per això volem fer públic el nostre rebuig total a aquests fets i cofiam que les institucions treballin posant les infraestructures adients per evitar casos com aquest.

Així, col·laborarem e la mesura de les nostres possibilitats i sempre denunciarem no només tancaments de camins públics de manera irregular, sinó també actes vandàlics que afectin tan camins públics com propietats privades.

Volem a mes sortir  pas a  persones que volen lligar la defensa dels camins públics amb actituds poc cíviques, el fet que algunes persones no respectin el nostre entorn no pot justificar mai que es furtin de manera  il·legal  camins de titularitat pública, així doncs també aprofitam per tornar denunciar el tancament de La carretera vella de Lluc al municipi de Pollença, on els propietaris de les finques de l'empeltada i ca l'herevet, incomplint un decret de batlia del 25 de Maig del 2006 s'apropien i tanquen aquest emblemàtic camí.

Així doncs, recorda'm que nosaltres ens trobam devora els que mantenen una actitud cívica, però en front d'aquells que de manera il·legal s'apropien injustificadament de camins públics, com també d'aquells que tenen una actitud poc respectuosa amb els nostres camins i amb les propietats que confronten aquests.

PLATAFORMA PRO CAMINS PÚBLICS I OBERTS.

Comentaris

Ben fet

tomeu | 11/09/2006, 18:17

així ès, s'ha de combatre las actitud incivica de gent poc respectuosa, però tan poc respectuosa ès la gent que fa desberats, com la gent que furta camins de forma il·legal.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb