Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

camins a Pollença

camins | 10 Setembre, 2006 21:30 |

La platafroma pro camins públics i oberts a Polençadesprès de nou messos de posar-se en funcionament veu com la necessitat d'un grup de pressió es fa palesa.

Així la carretera vella de Lluc segueix tancada malgrat un decret de batlia del 25 de Maig del 2006. altres exemples sòn l'exemple de regulació absurda al camí de Ternelles, amb una proposta de limitar el pas a 20 persones diaries. El camí del Coll de Siller que desprès de les denuncies per part dels regidors del Psm a Pollença, així com la tasca de documentar aquest camí per membres de la plataforma, permet actualment transitar aquest camí mentre l'ajuntament manten un expedient de recuperació en proces. Un altre cas ès el de La Fortelesa d'albercuis, bé d'interès Cultural (BIC) que no tè un regim de visites establert, quan li pertoquen quatre visites mensuals, a mès ens demanam per on s'accediria, doncs el camí ès tancat.

Volem cel·lebrar per altra banda l'anunci per part del Consell Insular de Mallorca de la recuperació del camí vell de Far, conegut com a camí de la reina, amb l'intenció segons ens diuen de incorporar-lo a la ruta de pedra en sec, així mateix esperam que això provoqui la neteja dels arbres caiguts al temporal de Novembre de 2001, així com que s'aturi l'espoli de moltes pedres d'aquest camí.

Seguim sense tenir resposta a cap de les al·legacions presentades a l'ajuntament de Pollença, i esperam que es faci efectiva una publicació dels camins del nostre municipi, així com volem confiar amb la inmediata aprovació del cataleg, doncs pareix ser que ja es van contestant les al·legacions per part dels tèncins.

Noslatres seguirem treballant per provocar la inmediata actuació del nostre Ajuntament en obrir els camins indegudament tancats i per demanar millores en els nostres camins públics.

La plataforma no descarta emprendre les accions que consideri oportunes per tal de recuperar els camins furtats de manera il·legal.

PLATAFORMA PRO CAMINS PÚBLICS POLLENÇA. 10 de Setembre de 2006.

Comentaris

endavant

tomeu | 11/09/2006, 12:27

endavant en la vostra lluita salut i branca
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb