Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Miquel Àngel Borràs, Conseller de Medi Ambient diu que el camí és públic

camins | 25 Abril, 2006 15:41 |

Segons un article aparegut al Diario de Mallorca d'avui, en Miquel Angel Borràs, Conseller de Medi Ambient del CIM diu que el camí vell de Pollença a Lluc és Públic.

Així que el diumenge 7, anem tots a celebrar-ho amb una bona excursió.

Segueix l'article complet.

El PSM pregunta por el cierre "con permiso" del camino de Lluc

P.C. ESCORCA.

El portavoz del PSM, Antoni Alorda, ha formulado varias preguntas al conseller de Medio Ambiente del Consell de Mallorca, Miquel Àngel Borràs, sobre el supuesto "cierre con permiso del camino público de Pollença a Lluc a su paso por la finca de Muntanya".
Esta interpelación es consecuencia de un pequeño incidente, acaecido este fin de semana, en el que unos excursionistas fueron detenidos por la propiedad a la entrada de la finca negándoles el paso. Los excursionistas apelaron a la titularidad pública de la ruta, pero el propietario les mostró unos documentos donde, supuestamente, se le autoriza el cierre por parte de Borràs.
Alorda insiste en que "si el camino hubiera sido desafectado se tendría que haber llevado a pleno del Consell y no mediante un convenio con el conseller". Ante la duda, el nacionalista ha solicitado los supuestos documentos de "autorización".
La titularidad pública del vial está fuera de toda duda. La Associació de cavallistes en defensa de les rutes públiques fue la primera entidad en denunciar el cierre.
Borràs aseguró ayer: "El camino es público. No he otorgado ningún permiso ni nada parecido para cerrarlo -afirmó- y tampoco podría hacerlo". El conseller explicó que "el camino está declarado como público dentro del catálogo del municipio de Escorca. El único organismo competente en estos momentos para desafectarlo sería el consistorio". Borràs precisó que "lo que puede haber llevado a error por parte de alguna de las partes puede ser la existencia de un convenio con la propiedad de Muntanya. Por ese convenio se nos cede un vial alternativo para la ruta de pedra en sec, pero eso no afecta para nada a la titularidad pública del camino viejo".

 

Comentaris

ben bé

tomeu | 14/05/2006, 17:03

ara només faltaria els polítics fessin la seva feina i obrisin el camí.

El vial

Jaume | 02/09/2006, 21:51

Y yo me pregunto: ¿para que debes hacer un convenio con el propietario para que te ceda un vial si ya tienes un camino público en la misma zona?. Son ganes de liar sa troca. Quiero ver ese papel.

tencament de un cami public

Joan Salvà Gomila | 16/08/2007, 12:06

Hola quisiera vuestra opinión sobre un vecino que ha cerrado un camino público.Me podeis dar un tel. de contacto para comentar el tema.

Gracias.

Contacte

Camins | 16/08/2007, 18:20

o pots fer al mateix correu de la Plataforma, i des d'alla et podem donar l'informació necessaria.

Salutacions

informació

maria aina | 19/10/2007, 19:09

voldria rebre informació per e-mail quan programeu qualque activitat.
Moltes gràcies.

Mª Aina

informació

maria aina | 19/10/2007, 19:11

voldria rebre informació per e-mail quan programeu qualque activitat.
Moltes gràcies.

Mª Aina

Camins

Camins | 22/10/2007, 11:58

Les excursions les publicam al Bloc, també et pots adreçar al nostre correu, publics.i.obert@gmail.com

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb