Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Carta oberta de la Plataforma a Lluis Bezzina Morey

camins | 11 Abril, 2006 19:00 |

Benvolgut senyor:

Com vostè ja sap, per al proper dia 17 d’abril la Plataforma en Defensa dels Camins Públics Oberts ha organitzat una anada a peu a celebrar la berena a Sa Roca, com és tradició des de temps immemorials celebrar-ho en aquestes contrades en tan assenyalada data.

Com és sabut, el Camí de Sa Vinya Vella de Sa Cabana fins Son Cladera, altrament conegut com Camí de Sa Roca o des Coll des Vent –que, conjunturalment, travessa una de les seves propietats- fou declarat veïnal l’any 1896, en Sessió Ordinària de 28 d’abril. Aprofitam l’avinentesa per fer-li saber que, en la mateixa sessió plenària, foren també declarats veïnals els camins de Son Fangos, Son Caules, Son Moix, Son Talent, Cala Morlanda i altres.

 Així les coses, a través d’aquesta carta oberta volem no només comunicar-li la conveniència per a tots –no només per a vostè- que el Camí de Sa Roca estigui obert i sense obstacles que n’impedeixin el lliure accés, sinó també que, en cap cas, ningú no està obligat a demanar, de vostè ni de ningú, el seu consentiment per travessar una via que és pública.

 Esperant tots gaudir d’un aconteixement tradicional amb la pau i harmonia que el moment exigeix, confiant amb la seva sensibilitat, seny i bon gust, però sabent que la legalitat i l’autoritat estan del  nostre costat, ens acomiadam no sense convidar-lo abans a participar en aquest acte. L’esperam a la Torre dels Enagistes el proper dilluns a les nou i mitja del mati.

Dugui Pa i Taleca.

PLATAFORMA CAMINS PÙBLICS I OBERTS

 

 

Comentaris

Poca vergonya

Angela | 07/02/2019, 11:23

Bones,

Per sort ha passat molt de temps i aquest tema ja està clar, legalment parlant.

Només recordar que aquest camí és i serà privat.

Estem farts de pagar els impostos per persones com vostès que creuen que poden fer el que vulguin.

A vostès li agradaria que jo botes a casa seva o al seu pati i començi a fer flexions?

Angela

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb