Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Comunicat camí del Port de Pollença a Cala Carbó.

camins | 02 Setembre, 2017 18:03 |

 

Dia 21 d’abril de 2006 els pescadors pollencins Ignasi Borràs Llompart, Melcior Bosch Rotger, Melcior Bosch Vicens, Joan Albertí Enseñat, Guillem Payeras Serra i Antoni Bosch Cerdà, fruit del treball de la Plataforma Pro Camins Públics i Oberts, feien declaració jurada davant notari -que feren arribar a l’Ajuntament- en la qual declaraven recórrer el camí del Port de Pollença a la Cala de Sant Vicenç pel Coll de Síller que, a més, ja recordaven que enllaçava amb el de Can Botana. Actualment hi trobam dos camins marcats al catàleg: el del Port de Pollença a Cala Carbó (82) i el del Camí de Síller al Coll de Síller (135).

 

 

En aquells moments pensàvem que la recuperació del camí seria imminent, que les senyalitzacions per indicar el camí es millorarien i que els entrebancs per transitar desapareixerien. Malauradament a dia d'avui els entrebancs encara perduren, per tant hem de seguir reivindicant una solució per a aquest camí.

També hem de lamentar que dos anys després d'iniciar-se els expedients d'investigació, en els quals la Plataforma Pro Camins Públics i Oberts va fer aportacions a tots i cada un dels camins, aquests expedients encara no s’han resolt.

Així, a dia d'avui encara hem de sol·licitar que:

  • Es garanteixi un pas clar entre el Port de Pollença i la Cala de Sant Vicenç a tots els senderistes.

  • Es resolguin els trams del camí vell de Pollença a Lluc que encara no són transitables.

  • Solucionar de manera clara el camí de Cala Bóquer.

  • Es garanteixi un pas lliure al camí de Ternelles.

També volem recordar que a dia d'avui molts dels camins inclosos dins l’inventari municipal segueixen presentant problemes de pas.


                                       PLATAFORMA PRO CAMINS PÚBLICS I OBERTS

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb