Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

17 d'abril, dilluns de Pàsqua, berena a Sa Roca des Castellet

camins | 05 Abril, 2006 11:17 |

Per el proper 17 d'abril, dilluns de Pàsqua, tenim previst fer la berena a Sa Roca des Castellet. El camí de Sa Roca, a Manacor, oficialment anomenat camí de Sa Vinya Vella de Sa Cabana a Son Cladera, va ser tancar per els propietaris de la finca colindant fa uns anys.  

A instàncies de la Plataforma, i gracis a la documentació que varem trobar als arxius municipals de Manacor, el PSOE va presentar una moció a l'Ajuntament per obrir l'expedient de recuperació del camí.

Dilluns passat, el plenari de L'Ajuntament va aprovar per unanimitat iniciar l'expedient de recuperació del camí de Sa Vinya Vella de Sa Cabana a Son Cladera, mes conegut per el camí de Sa Roca.

Per celebrar-ho i alhora aprofitar aquestes noves circumstàncies, vos convidam a tots a venir el dilluns de Pàsqua a fer la berena a Sa Roca des Castellet.

Ens trobarem a les 9:30 del matí a l'aparcament de la Torre dels Enagistes i d'allà partirem a peu cap a Sa Roca. Com a itinerai opcional és podrà visitar l'oratori inacabat del Cor de Jesus així com les restes del talaiot que hi ha a devora.

  

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb