Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Carta als Reis d'Orient.

camins | 01 Gener, 2017 07:45 |

 Benvolgudes majestats, com ja sabreu, a l’inici d’aquesta legislatura vam fer arribar una carta amb vuit peticions al Consistori pollencí, juntament amb algunes demandes al Consell Insular de Mallorca, havíem canviat de govern i esperàvem que el dret de pas i la recuperació de camins i rutes públiques seria una prioritat. Transcorreguts devuit mesos d’ençà d’aquella carta, encara no s’ha resolt cap de les demandes fetes, per això, a més de demanar-ho a les regidores i regidors de l'Ajuntament de Pollença i a les conselleres i consellers del Consell de Mallorca, us demanam que ens ajudeu a solucionar aquests punts, atès que consideram que amb un poc de bona voluntat i compromís es poden resoldre:


  1. Incloure dins l’inventari de béns tots els camins del catàleg de camins de Pollença que no estan pendents de cap al·legació. (No s'ha fet).

  1. Prioritzar la resolució de diligències prèviament aprovades pel Ple corresponent de 2007 del camí del coll d’en Patró. (Segueix pendent).

  2. Iniciar diligències per resoldre la problemàtica dels camins del coll de Síller i de Bóquer. (Sense resoldre).

  3. Publificar el camí de Cala Castell d'acord amb la darrera sentència del Tribunal Suprem i del PGOU. (No s'ha fet).

  4. Des de l’Ajuntament sol·licitar al Consell que garanteixi el pas per tota la carretera vella de Pollença a Lluc, inclosa en l’inventari de béns del Consell. (El consell encarà no ha respost).

  5. Actualitzar un mapa de camins públics i d’ús públic del municipi amb interès excursionista, per tal de promocionar el senderisme en el nostre municipi. (No ens val el "nyarro" que s'ha fet amb la ruta de la biodiversitat, amb pocs camins i algun d'ells amb dificultats de pas).

7.Compromís de tots els membres del govern municipal de donar suport a les propostes fetes per tal de garantir el pas per camins prèviament inclosos en el catàleg, tot fent una recuperació d’ofici de tots aquells que siguin inclosos en l’inventari de béns així com les neteges en els camins que presenten dificultats de pas (sic).

8.Resoldre expedients pendents. (Després d'un any i tres mesos de tancar-se l'exposició pública, segueixen sense resoldre’s).

També volem recordar que si han de menester la nostra ajuda, sigui per anar a retirar algun obstacle, per fer recerca d'informació, per organitzar alguna reivindicació, com a ciutadans que volem contribuir a la millora de les nostres vies de comunicació, i sempre al servei de l’interès general, hi participarem molt gustosament no només durant aquest 2017 sinó també en el futur.


Atentament,


                                       PLATAFORMA PRO CAMINS PÚBLICS I OBERTS

 

Comentaris

Camins....aparcats.

JRV | 01/01/2017, 11:25

La veritat és que aquesta demanda tan lògica i justa, per qui a de defensar primordialment l'interés i el benestar públic sembla massa relegada per qui havia fet surgir esperança de resodrer una qüestió massa evident

Camins

Garriguer | 03/01/2017, 19:29

Esper que els Reis us facin cas, i també estaria bé que les regidores, regidors, consellers i conselleres en fessin.

Es Fangar

Sion | 05/01/2017, 14:17

Una tònica que es repeteix tot i el canvi de govern des de ja fa uns anys...

yofrenoelcambioclimatico.blog

José Luis Sáez Sáez | 09/01/2017, 12:56

Mis 2 webs (sin publicidad) pueden interesarles a ustedes y a sus conocidos: yofrenoelcambioclimatico.blogspot.com (MENOS es MEJOR) y plantararboles.blogspot.com, un manual para reforestar, casi sobre la marcha, sembrando las semillas que producen los árboles autóctonos en la misma comarca de su recolección. Salud, José Luis Sáez Sáez

Test, just a test

JosephPab | 13/10/2018, 17:25

Hello. And Bye.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb