Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Bon any nou

camins | 31 Desembre, 2016 08:00 |

Molts anys amb el desig que el 2017 es comencin a recuperar camins públics que es troben tancats i amb el compromís de treballar per aconseguir-ho.

A tots els que participeu d’aquesta tasca de recuperació, només que sigui pel vostre suport moral, la nostra salutació més cordial.

 

 

Aprofitam per recordar algunes demandes d'aquest mandat 2015-2019 que encarà no s'han complert, i n'esperam alguna solució aquest 2017.

  1. Inclusió dins l’inventari de béns de tots els camins del catàleg de camins de Pollença que no estan pendents de cap al·legació. (No s'ha fet)

  1. Prioritzar la resolució de diligències prèviament aprovades en plenari de 2007 del camí coll d’en Patró. (Segueix pendent)

  2. Iniciar diligències per resoldre problemàtica dels camins del Coll de Síller i Boquer. ( Sense resoldre)

  3. La publificació dels camí de Cala Castell d'acord amb la darrera sentència dels tribunal Suprem i del PGOU. ( No s'ha fet)

  4. Des de l’Ajuntament sol·licitar al Consell que garanteixi el pas per tota la Carretera Vella de Pollença a Lluc. Inclosa en l’inventari de béns del Consell. (El consell encarà no ha respost)

  5. Actualitzar una mapa de camins públics i d’ús públics del municipi amb interès excursionista, per tal de promocionar el senderime al nostre municipi. ( no ens val el "nyarro" que s'ha fet amb la ruta de la biodiversitat, amb camins que ni tan sols existeixen ho es troben tancats)

  6. Compromís de tots els membres del govern municipal de recolzar les propostes fetes per tal de garantir el pas en camins prèviament inclosos en el catàleg, fent una recuperació d’ofici en tots aquells que siguin inclosos en l’inventari de béns així com les netejes en els camins que presenten dificultats de pas.(sic)

  7. Resoldre expedients pendents.  ( Desprès d'un any i tres mesos de tancar-se l'exposició pública, segueixen sense resoldres)

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb