Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Propostes en qüestió de camins per la legislatura 2015-19.

camins | 20 Juny, 2015 22:34 |

 

  1. Inclusió dins l’inventari de béns de tots els camins del catàleg de camins de Pollença que no estan pendents de cap al·legació.

  1. Prioritzar la resolució de diligències prèviament aprovades en plenari de 2007 del camí coll d’en Patronet.

  2. Iniciar diligències per resoldre problemàtica dels camins del Coll de Síller i Boquer.

  3. La publificació dels camí de Cala Castell d'acord amb la darrera sentència dels tribunal Suprem i del PGOU.

  4. Des de l’Ajuntament sol·licitar al Consell que garanteixi el pas per tota la Carretera Vella de Pollença a Lluc. Inclosa en l’inventari de béns del Consell.

  5. Actualitzar una mapa de camins públics i d’ús públics del municipi amb interès excursionista, per tal de promocionar el senderime al nostre municipi.

  6. Compromís de tots els membres del govern municipal de recolzar les propostes fetes per tal de garantir el pas en camins prèviament inclosos en el catàleg, fent una recuperació d’ofici en tots aquells que siguin inclosos en l’inventari de béns així com les netejes en els camins que presenten dificultats de pas.

  7. Resoldre expedients pendents.

 

Aquestes sòn les principals demandes que feim arribar al govern entrant a l'Ajuntament de Pollença. Dir que bàsicament sòn les mateixes que vam fer per la legislatura 2011-2015 i que desgraciadament es va significar pel poc compromís de l'equip de govern, per tant , es tracta d'una proposta a quatre anys, en que com em fet en cada legislatura, oferim el nostre recolzament al consistori en cas de voler treballar en la recuperació d'aquests camins, i recordant que en tot cas que nosaltres seguirem reivindicant aquesta tasca en benefici de l'interès general.PLATAFORMA PRO CAMINS PÚBLICS I OBERTS.

Comentaris

Molt bé

Garriguer | 21/06/2015, 11:04

Bona feina companys, cal recordar, i col·laborar quan els polítics així ho facilitin, però cal seguir reclamant allò que és de tots.

De tots.

JRV | 21/06/2015, 17:04

Certament, ES DE TOTS.
I el seu gaudi i disponiblitat , dels camins, amb els indubtables beneficis per autòctons i forans que comporta la seva opertura, és obligació de qualsevol polítc, malgrat perversament ens haguem acostumat a que alguns politics fins i tot n'haguin tancat...

Camins

Toni | 22/06/2015, 10:16

Esper que aquesta legislatura es noti el canvi, molt bé per la plataforma.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb