Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Al·legacions al Pla Especial d’ordenació i protecció de la Ruta de Pedra en Sec.

camins | 26 Març, 2015 10:33 |

Segons el vist a l’Aprovació inicial del Pla Especial d’ordenació i protecció de la Ruta de Pedra en Sec, es valora la recuperació del viari tradicional fent ús de camins de titularitat pública, fet que compartim totalment, però hi veiem unes contradiccions no justificades, en l’Etapa 7 Tram 18 , on diu:

-Final es Canyeret

  • Observacions : Camí de nova creació”

En els Planols: Etapa 7, trams 17 i 18 la Ruta a més d’anar per uns terrenys privats , travessa el torrent de Son Marc amb un pont , que tal com esta dibuixat al plànol, no ho fa perpendicularment , si nó que ho fa en paral·lel i fins el final de la finca La Querencia.

 

AL·LEGAM que a l’Etapa 7 , tram 17 i 18 del traçat de la Ruta de Pedra en Sec no es compleixen els objectius proposats en el preambul del Pla Especial d’ordenació i protecció de la Ruta de Pedra en Sec , i SOL·LICITAM que es faci un nou traçat per a recuperar el Camí Vell de Lluc A, camí 126 del Catàleg de Camins de Pollença, des de el cami de Can Romí , ( núm.9 ) fins en el Pas Gran .

DEMANAM l’anul·lació del pont abans esmentat i que es faci un ús del Pas Gran per atravessar el Torrent de Son Marc. Ús tradicional que s’ha fet durant centenars d’anys , com demostrarem, i que la Conselleria pot millorar tal com s’ha fet al torrent de Solleric (variant del GR 221 de Alaró als Tossals Verds).
PLATAFORMA PRO CAMINS PÚBLICS I OBERTS.


Comentaris

Bona feina

Toni | 26/03/2015, 16:40

Meam si us responen

molt bé

caminador | 27/03/2015, 11:26

Bona Feina companys

ja ho val

Miquel | 27/03/2015, 19:55

Una comèdia aquest tema, la conselleria de medi ambient, en lloc de recuperar camins públics, permet el seu tancament...

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb