Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Fets sense explicació.

camins | 10 Abril, 2013 12:42 |

Hem entrat una instància a la conselleria per uns fets inexplicables produïts damunt la carretera vella de Pollença a Lluc:

 

Aquest és l'escrit presentat: 

 

 

actuant en nom propi i en nom de la PLATAFOMA PRO CAMINS PÚBLICS OBERTS de Pollença.


EXPOSAM


Que dissabte , dia sis d’aquest mes d’abril anant d’excursió per la Carretera Vella de Lluc a Pollença, quan arribarem al torrent de Llinars, sentirem una olor intensa d’animal mort. Examinant la zona varem comprovar que damunt la Carretera Vella de Lluc a Pollença , a l’alçada de la finca de ca Na Borrassa, a la part dreta en direcció a Pollença ( M-10, Km. 3.6 ) , hi havia tres ovelles mortes en estat de descomposició avançada ( una d’elles plena de cucs ), dos moixos que mostraven un estat de descomposició més recent i una llebre que podia ser morta del mateix dia.No vàrem comprovar si les ovelles duien identificació o senyals a les orelles. . Adjuntam fotos que corroboren la nostra observació.SOL·LICITAM


  1. Que es retirin els animals morts de damunt la Carretera Vella de Lluc a Pollença ja que poden representar un perill per a la salut pública i també que el lloc i la forma de deixar-los no creiem que s’ajusti a la nomativa vigent.

  2. Que s’investigui la autoria d’aquests fets per tal que no es tornin a produir.


Pollença a 6 d’abril de 2013

 

Comentaris

quines coses

tolo | 10/04/2013, 17:21

Sembla que a algu li agrada que aquest camí no sigui transitat...

Quin oi!!

vaja | 10/04/2013, 18:05

Fets imcalifiables, injustificables...

fets

camins | 11/04/2013, 10:52

Dir que també s'ha presentat una denuncia al SEPRONA.

CorruPPció

ido | 13/04/2013, 09:36

El ministre de justícia (?), Ruiz Gallardón, vol que la policia dugui l'escarni a més de 300 metres de distància dels polítics afectats i qualque dirigent del PP ha qualificat de nazis els ciutadans que han protagonitzat actes de protesta d'aquesta mena. A la vegada, prediquen tolerància. Deuen estar nerviosos.

anims

josep | 13/04/2013, 19:10

Bona feina, no atureu!!

ufffff

que es això?? | 17/04/2013, 00:46

Quin desastre!!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb