Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Ja n'hi ha prou.

camins | 22 Setembre, 2012 08:50 |

 

Us adjuntam escrit en que sol·licitem poder recuperar l’ús de la carretera vella de Pollença a Lluc.

 

  Les diferents associacions,  EXPOSEN: 

Primer.- Que en el BOIB número 76 de 29-05-2012 es publicà la notificació de l’acord  del Ple del Consell de Mallorca de 8-03-2012 i que en  el punt 3 diu “ Prevenir als interessats que, de no desistir  en la usurpació o pertorbació del domini públic  en un termini de quinze  dies  comptadors de l’endemà  de la recepció de la notificació d’aquest acord , es procedirà  a la utilització dels mitjans d’execució forçosa  prevists  en els articles 97 a 100 de la Llei 30/1992. 

Segon.-  Que estem assabentats que les notificacions les han rebudes els interessats i les “ usurpacions o pertorbacions “ encara persisteixen . 

Tercer.-  Que han passat mes de tres mesos i no tenim noticia de que s’hagi procedit a la  execució forçosa prevista per la Llei 30/1992. 

Quart.- Que les persones que formen part de les organitzacions  abans esmentades  i altres simpatitzants  que donen suport a la iniciativa  del punt cinquè  d’aquest escrit ( GOB , GEM ,tots els grups excursionistes i altres que hi vulguin formar part) han participat en la neteja de camins públics col·laborant amb els Serveis de la Conselleria . En camins com el camí de Can Pelat (Alcudia) , camí de s’Escaleta (Alaró), camí de ses Forques (Santa Maria)  etc….. i també amb ajuntaments com en el cas de la neteja d’un camí a Alaró el Juny passat.   

Cinquè.- Els grups esmentats a l’encapçalament d’aquest escrit organitzam una excursió reparadora o  restauradora  de les “usurpacions o pertorbacions del domini públic” fetes a la carretera Vella i camí Vell de Lluc , pel dia 25 de novembre d’aquest any. 

Sisè.- Que les actuacions  reparadores i per tant amb voluntat de col·laboració amb el Consell Insular de Mallorca  per l’esmentada execució forçosa esmentada al BOIB número 76 de 29-05-2012 i prevista per la Llei es farien en punts esmentats en el BOIB de 29-05-2012 : punts 1 , 3,  8, 10, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, i 19 del camí Vell de Lluc  senyalats  en vermell  a la còpia  del mapa   nº 1 i de la carretera Vella construïda a partir de 1920 en els punts 1 i 2 senyalats en verd  a la copia de mapa nº2 de la Conselleria .que adjuntam.

 Setè.- Que els grups organitzadors estam disposats a fer front de les despeses materials  i de la feina física, per tal de llevar els obstacles que impedeixen l’ús de la via i traslladar els elements pertorbadors , encara que seria molt important poder comptar amb mitjans materials i humans  que la Conselleria disposa pel restabliment de la legalitat vigent. 

 

 

Per tot això, d’acord amb que hem exposat    SOL·LICITAM: S’autoritzi l’excursió reparadora abans esmentada. 

Col·laborar amb la Conselleria a resoldre el punt 3 de l’esmentada notificació publicada al BOIB 29-05-212.  Adjuntam  els mapes  1 i 2  i també 14  fotografies  que identifiquen els obstacles esmentats  en quals es farà l’actuació.  

 

Comentaris

de vergonya

caminaire | 22/09/2012, 11:59

Un tema que ja clama al cel despres de tants anys...

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb