Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Santuïri segueix tancat.

camins | 08 Setembre, 2012 16:56 |

      Volem l’obertura immediata del camí de Santuïri. 

El dimecres 25 de Juliol, a proposta dels grups de l’oposició i després de que un grup de veïnats presentes 812 signatures, es va aprovar a l’Ajuntament de Pollença una moció per l’obertura immediata del camí de Santuïri.

Aquest camí connecta el Camí del Cementiri amb el Camí d’Almadrava (MA-2202), un camí que ja es troba documentat a finals del segle XIX. L’ús d’aquest camí no es limita, com en altres indrets, a excursionistes o turistes, sinó que també és usat per molts veïns que accedeixen a les seves finques o bé que l’empren com a via per descongestionar l’accés a l’escola Joan Mas i el poliesportiu en hores punta.

Per tant, despres de un mes i mig de l’aprovació de la moció, i a pocs dies del començament del curs, no entenem del incompliment d’aquest acord de plenari per part del equip de govern.

 

Per altra banda, fa mesos que el Butlletí Oficial de les Balears ha ordenat retirar les barreres de la Carretera Vella de Lluc i l’Ajuntament no ha mogut ni un dit per reclamar aquesta obertura

Així doncs, volem des d’aquí demanar a l’Ajutament, si vol demostrar un esperit de trebalalr pel l’interès general., primer que no incompleixi els acords de plenari, doncs consideram que això significa una falta d’esperit democràtic, i per altra banda, treballi en el restabliment de la legalitat, en el camí vell de Lluc.

Comentaris

camins

caminaire | 08/09/2012, 17:22

q esperau d'un batle q tanca camins...

camins

caminaire | 08/09/2012, 17:23

i la lliga que abans defensava els camins públics ara defensa la menjadora...

Re: Santuïri segueix tancat.

Pepe | 08/09/2012, 17:30

Hi ha un bon grapat d'acords del ple incomplits, la veritat que començ a sentir que la nostra feina de regidors serveix de ben poc.

acords

caminaire | 08/09/2012, 17:32

Realment, si l'equip de govern no té voluntat, és una mica complicat...

bausanades

Rasputin | 09/09/2012, 22:21

Hi ha fets de la seva suposada austeritat que tampoc m’acaben de quadrar, el primer, és veure com el municipi de Marratxí, amb un milió d’euros de dèficit al 2007, va passar a ser de cinc milions quan Bauza va acabar la legislatura, entenc que això és augmentar el dèficit, no reduir-lo

Santuiri

Tomeu Cifre B. | 10/09/2012, 09:57

Si un govern en minoria no està obligat a cumplir els acords de Ple, vol dir que aquesta suposada democràcia coixeja de per tot.

Diu molt poc en favor dels que ens governen, especialment de la Lliga que abans de les eleccions també feia bandera de la recuperació de camins.

Santuïri

Joan Ramon | 11/09/2012, 09:33

Realment decepcionat l'actuació de l'equip de govern en aquest tema.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb