Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Carretera vella de Lluc...

camins | 09 Gener, 2012 07:00 |

Desprès de gairebé set anys de reivindicacions la carretera vella de Pollença a Lluc, construïda a principis de segle passat per la diputació provincial, predecessora del que avui és el Consell Insular de Mallorca, segueix patint tancaments de particulars allà on nosaltres considerem a tots els efectes, que s’hi troba  una via pública, doncs com ja hem esmentat, al seu moment va ser realitzada l’obra per la diputació provincial. Per tant, volem encoratjar al govern del Consell Insular de Mallorca, a resoldre aquest conflicte.

 

 

Per altre banda, curiosament a la finca de l’empeltada, que tanca el camí vell de Lluc i la carretera vella de Pollença a Lluc, s’obrin camins interiors sense que des de l’ajuntament, aparentment s’haguí obert cap infracció, per tant, ens demanem si hi ha algun fet desconegut que permeti a la propietat d’aquest finca saltar-se la normativa.

 

(Les fotografies són del 7 de Gener de 2012.)

 
 

PLATAFORMA PRO CAMINS PÚBLICS I OBERTS.

Comentaris

vergonya

Jordi | 09/01/2012, 07:22

Vaja, i quan pensen justificar el seu sou els nostres governants?

no atureu

Colom | 09/01/2012, 12:42

Anims i endavant!!

no atureu

Colom | 09/01/2012, 12:42

Anims i endavant!!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb