Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Tothom a Coma-sema.

camins | 29 Abril, 2011 07:16 |

Diumenge, 8 de maig, tothom a Coma-sema.


Marxa reivindicativa per exigir l'obertura de l'antic camí reial de Bunyola a Lluc

Dijous, 28 d'abril, s'ha convocat oficialment, davant la barrera que tanca el pas al camí públic de Coma-sema (Bunyola), la marxa reivindicativa prevista per dia 8 de maig, organitzada per associacions, entitats i veïns de Bunyola amb el suport d'entitats en defensa dels camins públics de Mallorca. L'acte s'iniciarà a les 10:00 hores a la plaça d'Orient.
Properament en tendreu més informació.

Comentaris

Noticia

camins | 29/04/2011, 07:34

Auic surt la notícia al diario de Mallorca:
Exigen la apertura del camino de Coma-sema

Entidades pro caminos públicos convocan una marcha el próximo domingo, 8 de mayo, para exigir la retirada de la barrera que impide el paso

La batalla para exigir la apertura de los caminos públicos llegará a Bunyola el próximo domingo, 8 de mayo. Asociaciones y vecinos del municipio, con el apoyo de las entidades pro caminos públicos de la isla, han organizado ese día una marcha reivindicativa por el antiguo camino real de Bunyola a Lluc, cerrado con una barrera a su paso por la possessió de Coma-sema, en Orient.
Los convocantes, que calculan que en el municipio hay más de una decena de caminos públicos cerrados, exigen la retirada de esta barrera que desde hace décadas impide el paso por la vía, documentada ya en el siglo XIII, especialmente como ruta tradicional para llegar a Lluc no sólo desde Bunyola, también desde otros municipios como Esporles, Santa Maria o Palma.
"Seguiremos reivindicando la reapertura de los caminos públicos usurpados", explicó Bernat Fiol, portavoz de Gadma, una de las entidades convocantes de la marcha "lúdico-festiva" que se iniciará a las 10.30 horas con una concentración en la plaza de Orient.
Los convocantes también exigen al ayuntamiento de Bunyola que apruebe el Catálogo de Caminos del municipio, que le fue entregado por el Consell hace varios meses. En él, según las asociaciones convocantes, queda demostrada la titularidad pública de esta vía. Los partidos de la oposición (PSOE, Esquerra e Independents) han exigido la convocatoria de un pleno extraordinario para aprobarlo.

moltes gràcies

jo | 29/04/2011, 08:43

Moltes gràcies per la feina que feis, amics.

Si puc vendré a la convocatòria

Salut!

Anims

Camins | 29/04/2011, 08:56

El més important, és que bona part de la societat ha pres consciència de l'existència del dret de pas.
Fet que s'estava amagant, per premetre el privilegi d'alguns.

Salut!!

coma-sema

camins | 29/04/2011, 14:31

Per què volem que es retirin les tanques il•legals de Comassema ?.

Les tanques il•legals,impedeixen l’anada de la zona Ponent de Mallorca a Lluc.
El camí és públic, i està documentat des de l’any.
Encara queda molta gent que ha anat de Bunyola a Escorca.
L’ajuntament el considerà públic i no hi ha hagut acte administratiu negatiu.
El tancador ha usurpat un be d’ús públic i volem que ho torni.
Volem que l’ajuntament el recuperi.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb