Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

SOBRE LA INOPERÀNCIA DE L’AJUNTAMENT i EL CAMÍ DE CALA CASTELL

camins | 03 Novembre, 2017 16:40 |

PLATAFORMA PRO CAMINS PÚBLICS I OBERTS

Comunicat

 

SOBRE LA INOPERÀNCIA DE L’AJUNTAMENT i EL CAMÍ DE CALA CASTELL

 

Davant l’anunci fet per la propietat de les finques de Ternelles consistent que a partir del mes de desembre la “gestió” de les visites guiades a la finca de Ternelles seria a càrrec de la Fundación Vida Sisvestre Mediterránea (FVSM) i que l’Ajuntament de Pollença s’abstingués de la gestió de les reserves per a la visita de la finca, manifestam el següent:

 

1.- La servitud de pas públic fins a Cala Castell que figura al PGOU i a la Llei de Costes, la qual ha quedat  avalada amb les diferents sentències judicials del Tribunal Suprem, res te a veure amb les finques de Ternelles ni en possibles visites guiades, sinó estrictament amb el camí de Cala Castell que figura en els plànols d’ordenació de la xarxa viària del Pla General aprovats el 23 de maig de 1990.

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb