Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Excursió pel camí del coll de Siller a Cala Carbó.

camins | 28 Agost, 2017 18:51 |

Excursió pel camí del coll de Siller a

Cala Carbó.

 

 

Dissabte 2 de setembre a les 18 hores davant els apartaments habitat. (Port de Pollença)


Per defensar el manteniment de les rutes senderistes.


Per una ruta pública i clara,

SOLUCIÓ JA!!


Convoca:

PLATAFORMA PRO CAMINS PÚBLICS I OBERTS.

De fulletons i rutes senderistes a Pollença.

camins | 25 Agost, 2017 18:56 |

Ateses les mancances que entenien que presentava el fullet informatiu sobre rutes, principalment en camins amb dificultats de pas, mala senyalització i, fins i tot en algun cas, intransitables, vam considerar positiu el compromís de revisar aquests fullets per millorar les rutes i hi vam fer alguns suggeriments i aportacions. Però a dia d'avui veiem que no s'han tingut en comte els nostres suggeriments i al nostre parer se segueixen produint errades prou greus per demanar la retirada d’aquests fullets.

Aquests fullets inclouen onze rutes que aparentment presenten interès per practicar el senderisme en el nostre municipi, en les quals nosaltres volem fer les següents consideracions:

Ruta 1: Fartàritx Gran. En principi ens sembla correcta la seva inclusió i el seu interès pels senderistes, però posar que el grau de dificultat és moderat pot confondre la gent poc acostumada al senderisme.

Ruta 2: Santuïri. No la trobam interessant per al senderisme, la consideram més com una àrea recreativa que pot ser útil per caminar, però no d'un gran interès senderista, tot i això no valoram com a negativa la seva inclusió.

Ruta 3: Coves Blanques. Puig de l'Àguila/la Mola. Ens sembla adequada la seva inclusió.

Ruta 4: Cala Murta. Entenem que per marcar una ruta dins el fullet, aquesta no hauria de presentar tancaments ni cartells que puguin fer pensar que anam a transitar per una zona privada i de limitació de pas.

Ruta 5: na Blanca. Entenem que aquesta ruta, com l'anterior, té interès per a la pràctica del senderisme en el nostre municipi i s'han corregit mancances al plànol, per tant valoram com a positiva la seva inclusió. Ara bé, no ens sembla adequat mostrar dins el mapa grafiat el camí que transcorre pel pla del pujol atès que aquest tram situat dins la finca de Formentor presenta dificultats de pas.

 

 (Segueix)

Convocatòria excursió.

camins | 19 Agost, 2017 09:12 |

 

 Un any més segum esperant una solució a aquesa ruta tan coneguda dins i fora del nostre municipi.

 

 

Excursió pel camí del coll de Siller a

Cala Carbó.

 

Dissabte 2 de setembre a les 18 hores davant els apartaments habitat. (Port de Pollença)


Per defensar el manteniment de les rutes senderistes.


Per una ruta pública i clara,

SOLUCIÓ JA!!
Convoca:

PLATAFORMA PRO CAMINS PÚBLICS I OBERTS.

 

 

 (Segueix)

Serra de Tramuntana, encara amb entrebancs.

camins | 07 Agost, 2017 13:10 |

 

Desgraciadament vinyeta encara vigent.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb