Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Carta als Reis d'Orient.

camins | 01 Gener, 2017 07:45 |

 Benvolgudes majestats, com ja sabreu, a l’inici d’aquesta legislatura vam fer arribar una carta amb vuit peticions al Consistori pollencí, juntament amb algunes demandes al Consell Insular de Mallorca, havíem canviat de govern i esperàvem que el dret de pas i la recuperació de camins i rutes públiques seria una prioritat. Transcorreguts devuit mesos d’ençà d’aquella carta, encara no s’ha resolt cap de les demandes fetes, per això, a més de demanar-ho a les regidores i regidors de l'Ajuntament de Pollença i a les conselleres i consellers del Consell de Mallorca, us demanam que ens ajudeu a solucionar aquests punts, atès que consideram que amb un poc de bona voluntat i compromís es poden resoldre:


  1. Incloure dins l’inventari de béns tots els camins del catàleg de camins de Pollença que no estan pendents de cap al·legació. (No s'ha fet).

  1. Prioritzar la resolució de diligències prèviament aprovades pel Ple corresponent de 2007 del camí del coll d’en Patró. (Segueix pendent).

  2. Iniciar diligències per resoldre la problemàtica dels camins del coll de Síller i de Bóquer. (Sense resoldre).

  3. Publificar el camí de Cala Castell d'acord amb la darrera sentència del Tribunal Suprem i del PGOU. (No s'ha fet).

  4. Des de l’Ajuntament sol·licitar al Consell que garanteixi el pas per tota la carretera vella de Pollença a Lluc, inclosa en l’inventari de béns del Consell. (El consell encarà no ha respost).

  5. Actualitzar un mapa de camins públics i d’ús públic del municipi amb interès excursionista, per tal de promocionar el senderisme en el nostre municipi. (No ens val el "nyarro" que s'ha fet amb la ruta de la biodiversitat, amb pocs camins i algun d'ells amb dificultats de pas).

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb