Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Seguim amb ternelles...

camins | 16 Octubre, 2015 09:14 |

Com bé sabeu, la darrera sentència referida a Ternelles va suposar una gerra d'aigua freda per a la defensa de pas en aquest çcamí, afortunadament sembla que hi haurà una nova oportunitat de restablir el pas amb el recurs presentat al tribunal suprem i que s'ha elevat al Tribunal Suprem, Reproduïm la notícia publicada al diari Ultima Hora.
 
 E. Ballestero | Pollença | 15/10/2015

Pollença consigue que el Supremo decida el futuro del Camí de Ternelles.

 

 El Tribunal Superior de Justicia de Balears (TSJB) ha aceptado los argumentos del Ajuntament de Pollença y, aunque en un principio negaba la posibilidad de recurrir la sentencia del 15 de septiembre que anulaba la servidumbre de paso del Camí de Ternelles, ha elevado ahora el caso al Tribunal Supremo para que se pronuncie sobre la admisibilidad del recurso de casación del Consistorio.
 
 
 (Segueix)

Reinici de l'investigació de 16 camins a Pollença.

camins | 01 Octubre, 2015 18:02 |

Comunicat referent al reinici de l'investigació de 16 camins per la seva posterior inclusió al catàleg.

El passat 29 de Juliol el plenari va aprovar procedir a reiniciar un expedient d'investigació de 16 camins, publicat aquest acord al BOIB núm. 122 de 13 d'Agost de 2015.Amb aquest acord de plenari es pretén promoure l'expedient d'investigació d'alguns camins (els mateixos dels que ara es reinicia un expedient d'investigació) que no van ser inclosos al catàleg aprovat l'any 2008. Una demostració de la poca feina que s'ha fet els darrers set anys per defensar el patrimoni comú que són els camins públics. Reiniciant l’expedient d’investigació d’ofici dels següents camins a fi de determinar aquells de titularitat municipal i, en conseqüència, incloure’ls en l’inventari de béns local, els camins són els següents:

Identificació núm.:                        Nom:

(89) traça 8                                      Camí Llarg

(114)                                                Camí vell de Pedruixella.

(125)                                                Camí de Can Cama-Roja/Camí de la Punta

(135 i 148)                                       Camí de Síller a la Cala Sant Vicenç

(126)                                                Camí Vell de Lluc (A)

(84)                                                  Camí del Rafalet / camí de Can Barba

(85)                                                  Camí de Can Picassa

(53)                                                  Camí de Can Tirana

(61)                                                  Camí a Son Brull

(64)                                                  Camí del Moll del Patronet

(66)                                                  Camí de Ca n’Alordes

(77)                                                  Camí vell de Bóquer

(78)                                                  Camí de Cal Peso

(87)                                                  Camí de Can Botana

(130)                                                Camí Vell de Lluc pel Coll d’en Patró.

(140)                                                Camí Vell d’Albercuix a Formentor.

      Una de les persones que ha col·laborat en el recull d'informació arxivística és el investigador  Antoni Gorries i Duran, investigador que sempre s'ha mostrat disposat a col·laborar en tasques de recuperació de camins, el nostre agraïment.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb