Camins públics i oberts

Aquest diari neix amb l'objectiu de donar a coneixer la problemàtica dels camins que tenen problemes de pas, sia per les males intencions d'alguns veins, que s'els volen fer seus, sia per la deixadesa municipal, que ho permet. Podeu contacta-nos a l'adreça publics.i.oberts@gmail.com

Una feina mal feta.

camins | 27 Desembre, 2014 12:40 |

Desprès de veure amb alegria com s'ha asfaltat la carretera des de l'alçada del Hotel Formentor al Far, carretera molt transitada per cotxes i ciclistes, veïm com desgraciadament s'ha posat una protecció a la carretera que no deixa cap pas a la gent que vol accedir a Cala en Gossalba, camí que es troba al catàleg de camins de Pollença amb el número 58.

A més ha desaperegut el Cartell que indicaba el camí, creiem que si el Consell Insular de Mallorca realment vol incentivar les rutes senderistes, hauria de tenir més cura en aquestes tasques.


 (Segueix)

Rectificació ariant

camins | 14 Desembre, 2014 23:00 |

, actuant en nom propi ien nom de la PLATAFORMA PRO CAMINS PÚBLICS OBERTS de Pollença.


EXPOSAM

Que amb aquest escrit rectificam la instància presentada el 9 de desembre del 2014 amb el núm. D’entrada 7813. A la citada instància hi ha els següents erros :

-Primer.- el nom del camí no és Ariant si no camí Vell de Preduixella.

 (Segueix)

Comunicat Ariant

camins | 08 Desembre, 2014 23:50 |

omunicat d'Ariant.


Aquest dimarts, 9 de desembre entrarem al registre aquesta sol·licitud, desprès de comprovar que es troba tancat un tram.


EXPOSAM


Que dissabte , que el passat dilluns dia 6 de desembre, vam intentat accedir al camí d'Ariant des del Pi de Son Grua, a l'alçada de la carretera de Pollença a Lluc, MA-10, al Punt quilomètric 5,3, poc desprès d'iniciar el recorregut, ens vam trobar amb una reixa que tanca al pas del camí.

Tinguent en compte que aquest és un camí que es troba al catàleg de camins del municipi de Pollença, concretament amb la numeració de 105.


SOL·LICITAM


  1. Que es comprovi l'estat del camí.

  2. Que en cas de persistir els impediments en aquest, s'actuii per tal de restablir l'accés.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb